Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-12-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-12-23

leitatod az ufómat? te fogod fizetni az elvonókúrát.

2és fél órája takarítok. mondjuk miután becsomagoltam az ajándékokat (ha nem megy el a kedvem az első 2 után és vágom be őket ajándéktatyóba), úgy is csinálhatom újra, de hát ez van. ezerrel süt a nap és "meleg" van.
elvileg este hazajön bátyám, hnap meg nővérem is.
bátyámnak is kiegészítettem az ajándékát egy rossmannos stroopwaffel utánzattal,és nagy volt a kísértés, h megegyem, de NEM, erős jellem vagyok.:G

megint jönnek a hangyák. most porszívóztam fel. úgyh asszem nyilvánvaló, ez mit jelent. tömeggyilkosság.

Mindent tud!

A te kedvenced egyszerűen mindent tud!

Nincs olyan trükk, mutatvány vagy furfang, amit el ne sajátított volna! Ezzel alaposan feladta a leckét a CsigaCsapatnak.

De rajtunk nem lehet olyan könnyen kifogni! Gyűlést fogunk összehívni és igenis ki fogunk találni olyasmit, amit még a Te kedvenced sem tud!

De addig is: minden elismerésünk az övé (és a tied)!

jólvan, karácsony előtt nem cseszem fel az agyam hülyeségeken:) ha vkinek az jólesik, hogy egy nekem kicsit szimpi embert (mivel a nagyonszimpi felesége) csak úgy leszól,ráadásul kinézet alapján, miközben nemis néz ki annak,ráadásul belül valószínűleg 100x jobb ember,mint mi 100an együtt -csak azért, hogy mondhasson vmi köcsögséget. és akkor még szeretné,ha nem állnék negatívan az ő embereihez és mondanék vmi jót hozzájuk.. na, töri magát a halál, inkább utálni fogom, érdekel is engem az egész pf

a köv pár napban nemigen leszek:) gondoltam közlöm.
boldog karácsonyt mindenkinek.

ejha,még én vagyok a rossz^^ én mondtam vkire első látásra h k és r? asszem nem. innentől kezdve meg jónagy ívben leszarom az egészet. utálj,asszem jobban is járok,mintha szeretnél, de tényleg. legalább holnap sem kell írnod,ahogy nyáron sem tetted, tartsd csak a szokást. cshé.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat