Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
forget it.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
forget it.

mekkora egy köcsög vagy te:)) most van 3 hete, hogy szakítottunk? és már kapcsolatban van? hát bazdmeg:) mondjuk legalább tudom, hogy miért jött ezzel a rizsával, hogy a távolság stb stb. ez csak egy indok volt, hogy dobjon. akkor minek kellett hülyíteni? ha végig másba volt szerelmes, akkor minek kellettem én? hogy a csaj féltékeny legyen??? Istenem. hogy hozhattál engem össze ekkora taplóval. de komolyan. miért?? ilyenkor kerülgetnek olyan gondolatok, hogy nem is létezel.. pedig tudom, hogy de. csak nem értelek. miért kell engem mindig szivatnod? most ki is kapcsoltam ákost, annyira "ráz az ideg".. nem hiszem el, hogy egy ilyen köcsögöt szerettem! és azt sem, hogy még mindig.. el akarom felejteni, mindörökre!!!!!!

hogy én mennyire utállak.. el sem tudom mondani. pedig kevés konkrét embert utálok. durva, hogy a szerelem hazugságával lehet ekkora fájdalmat és gyűlöletet okozni, mint ami most bennem van. legszívesebben.. fú.... de persze legyenek boldogok.. és remélem együtt maradnak. tovább, mint mi.. de miért kellettem ehhez én? miért kellett közben elcseszni az életem? miért hittem, hogy ő más, mint a többiek? hogy jobb? rendesebb? miért hittem én őt akármilyennek is ennyi idő után? rohadtul nem ismertem! és úgy kirakta, mintha semmi sem történt volna. pedig tudta, hogy nekem nagyon fájni fog. talán még jobban, mint a szakítás. ordítani tudnék. ordítani és sírni, ütni a falat, a fejemet, mindent. hogy egy fiú ennyire meggyötörjön.. nem gondoltam volna.. miért bíztam meg benne? de örülhet, mert "úriember" módjára lelépek. töröltem. nem írogatok a képük alá , nem sértegetem, nem mutogatom neki a szomorú számaimat.
kedves erik, egy rohadt nagy szemét vagy, nem gondoltam, hogy ezt valaha le fogom írni vagy ki fogom mondani. pedig az vagy. egy szívtelen barom. utállak. utállak.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat