Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
im so sick

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
im so sick

fél1ig beszélgettünk a kucival, a végén már ő (is) sírt.. nem tudtam elaludni, 2ig sírtam, de 3kor még fény szűrődött be az ajtó alatt.. utána már meg sem mertem nézni, mennyi az idő.. kb 1 vagy 2 órát aludhattam összesen.. össze-vissza kattogott az agyam, magamban beolvastam neki és úgy pörögtek bennem a gondolatok, mintha naplót írnék.. ha betakaróztam, melegem volt, ha ledobtam magamról, rázott a hideg.. hányingerem van, nincs étvágyam, fáj a fejem..
megjegyeztem pár szót. "most össze vagyok zavarodva". "le kell ülepítenem a dolgokat". na hát így már össze tudom kötni:) gondolom történt valami, bejött a másik lány a képbe, és ez zavarta össze, és hát aztán így döntött. de ha csak rá gondolok, felkavarodik a gyomrom. de most halál komolyan. én nem akarok rá gondolni, de állandóan ezen kattog az agyam és így állandó gyomorkavargást érzek. utálom.

2 szőlőcukor, egy alma és egy müzli a mai adagom. nem hittem volna, hogy fizikailag is ennyire ki fog készíteni a dolog. pedig holnap meccs.. amióta szakítottunk, elég szarnak érzem magam a pályán.. de az, hogy ennyit eszek, nem fog sokat javítani a teljesítményemen.

de vannak jó perceim is persze. ha már én nem vagyok boldog, más legyen az. pl ma láttam a bendegúzt a folyosón egy rózsával, aztán mikor mentem haza, szembe jött velem kézen fogva egy lánnyal, akinek a kezében ott volt a rózsa:) milyen kis rendes, hogy rózsát visz neki. és olyan jól mutattak együtt:) és kb fél perc séta után szembe jött velem egy Ákos rajongó, a nevére pont nem emlékszem, csak egyszer beszéltem vele és megjegyeztem a fejét, meg az arénában is ott állt kettővel előttem. kicsi a világ.

ma lenne 2 hónapja. legszívesebben agymosást tartanék magamnak. és szívmosást is. az a boldogság, amit akkor éreztem, mikor az enyém volt (illetve azt hittem-.-), nem tudja kiegyenlíteni azt az űrt, amit most érzek. vagy közhelyesen fogalmazva: Nem érte meg.
19 évig azt hittem, hogy nekem soha nem lesz barátom. hogy én soha nem fogok kelleni senkinek. aztán jött ő. és ment is. és most nyomorultabbnak érzem magam, mint valaha. én itt maradtam ennyi fájdalommal, ő pedig most a világon a legboldogabb. hát hol itt az igazság? sehol. mert mindig az jár rosszul, aki igazán szeret, aki odaadja a szívét, mindenét a másikért. aki hisz a szavakban, és azt hiszi, súlya van annak, ha valaki azt mondja, "szeretlek". aki azt hiszi, ez ígéret. aki azt hiszi, hogy egy ölelés örökké tart. hogy egy csók pecsét a szerelemre. de nem. a fiúk nem gondolják komolyan, amit mondanak, hazudnak, színjátékot játszanak. mi pedig elhisszük..


a mama ma rosszul volt, hányt.. anya lement hozzá, hogy ott aludjon.. hányingerem lesz attól, hogy én egy köcsög miatt érzem szarul magam, amikor nála ezerszer nagyobb problémák is vannak az életben, és olyan emberek, akik megérdemlik a szeretetet..

valahányszor engem elfelejtesz,
puha tenyér vagy, magadból kiejtesz..
...
csak el ne hagyj,
mert akkor
magamba miattad tépek
és jönnek a szomorú képek,
mert képes vagyok ölni és halni,
a világba végül belemarni
dühöm és bosszúm
szörnyű jelét,
hogy szerettelek
és nem volt elég.
Ákos, ez igazán szépre és igazra sikerült.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat