Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-07-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-07-28

mégis dombori

érdekes,ma nem reggeliztem,aztán az ebédtől is elment a kedvem és még mindig nem vagyok éhes..pedig a mai "kajám" baracklé volt.. (igen,tudom h hihetetlen pont tőlem olvasni ezt,aki egésznap tudna ennixP) de most eszek egy milkatojást,hogy azért össze ne essek a parton. mondjuk ott gondolom eszünk majd vmit, de akkor sem vagyok kül. éhes.
és megnéztem,holnap 6:40kor lesz a veronica ismétlése, de délután már nem írják,szóval akkor VÉGE????!!!! nembaj,legalább nemleszek tovább függő. beraktam a telomba az ébresztést,meg külön figyelmeztetést is,hogy VERONICA,mert képes lennék kinyomni és aludni tovább,mivel alapból is 6kor keltem magam (és 10kor kelek). parker szakít logannel,aki jóól összeverte pizt (háhááháhá),és láttam egy videót,ahol veronica ül a kanapén,és az ölében van logan feje,ami sebes és ott beszélgetnek,meg egy olyat,amikor veronica elmegy ny-ba és akkor logannel van,szóval remélem a folytatás az lesz,hogy byebye piz, ódeszeretleklogan és stb stb. persze ki tudja,h leadják e és h mikor.

megint előjött ez az allergiaszerűizém:S

A brazil versenyző 10 napon belül saját lábán hagyhatja el a kórházat.
Úgy tudni, ha az eddigi ütemben javul a versenyző állapota, két napon belül elhagyhatja az intenzív osztályt.
Az viszont még mindig tisztázásra szorul, hogy szemsérülése milyen mértékű, ugyanis a bal szemét még mindig nem tudja kinyitni.

eeeeehhh
"Pfjúj! Te igazi nyerspógár vagy! Tebelülled akkó se lesz paraszt ha maga Dózsa György foganna örökbe. Nem vagy közüllünk való, eszt e kö fogannod, tom hogy fáj de ezen nem tucc változtatni. Esetleg próbálj ki egy parasztkikebzö tábort vagy hazasodj össze egy címeres paraszta...De így se sok eséjed van, elég mélyen belédszántódott a pógárság...."

jóvolt dombori,bár ennyi időt tényleg nem bírok ki,gondolom kicsitsemfeltűnően szenvedtem:P vivikével átúsztuk:O durva volt.. mikor átértünk a másik partra.. leraktuk a lábunk.. tiszta blö iszap meg hínár volt,de hát hullák voltunk úgyh megfelelt. egyszer én dobtam a labdát, (volt kb 5,max 10 méter:$),aztán vivike (30?O_o). visszafelé mégjobban szenvedtünk.. de aztán nem fulladtunk meg:))) szóval eztis elmondhatjuk,h átúsztuuk.

deh pf olyan gáz..lentvolt még két oszt.társam,meg jópár csaj velük.. bejöttek a vízbe,aztán ment a : jaaj,lécciii neee,vizes lesz a hajam, jaj a hajam, neee, úgy olyan ronda leeesz,neeee".. és ezt nemcsak a csajok mondták.. ez a leggázabb.. menjen bulizni egy FIÚ kivasalt hajjal,de mégis mit gondol, h a vízben nem lesz vizes? ezek a mai világ macsó macsójai..
segííítsééég,tolvaaaaj,elvitte a táskááám!!
boccs,most nem futok utána,mert megizzadok és begöndiziik a hajaaam!
nembaj,az ilyenek egymásnak valók,legalább kölcsönösen megkímélik egymást a fröcsöléstől.
de úgy fáááj a bokám.. tuti a sok úszástól,de érdekes, h csak a jobb fáj.
holnap jótfog neki tenni a tízpörc futás.
hát,akkor reggel 6:40-veronica mars. 23:07,aludjon jól mindenki:]



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat