Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-03-23

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-03-23

hát kiderült h izgalmas hétvégém leeesz. szombaton suli,vasárnap pedig pesten nb2. hát ennyi gondolom ebből leis lehet szűrni mindent.
jó napom volt.hazaértem, és örülök h elkezdtem megcsinálni amiket akarok. tegnap k.püré,ma háziztam, aztán sütit sütöttem,úgyh a vacsora ezért ma kiis marad(t). aztán kiolvastam azén kedvenc eskümet,601 volt, de imádoom. tuti h még sokszor elfogom olvasni. és amikor végeztem,elkezdett szúrni.. nem a szívemnél,hanem a jobb oldalon,de akkoris rossz volt.. báár "addig jó,amíg fáj és törődsz vele".. meg a fürdőszobában úgy tükröződött a lámpa,mintha 2 szem lett volna. mikor jöttem haza,mintha vmi ottlett volna a sötétben,de mégsem volt ott semmi.. úgyh vigyázz sárkány,látlak! xD de félelmetes néha..
aztán edzés,ami fárasztó volt.. utána hazaértem,fürdés,újrakezdtem az édes annát mert szerdán doga kosztolányiból és én ezt utoljára nyáron olvastam.. aztán hazaért anya a géppel és tádáámm. mondjuk majdnem bealudtam 9kor és kedvem sem volt kikelni a jó meleg ágyikómból h össszerakjam a gépet, de hát szegény állatkák éheztek volna úgyh ittvagyok. elkéne kezdenem kidolgozni a 9 töritételt meg megtanulni + a régi 12-t is feleleveníteni.. eza vh nagyon nem jön be, annyi évszám van és csak összevissza az egész uhh..

X-től..X-nek..:) (L) ííí kiraktaa*.*

ehh..:) énis jól érzem magam,csak nem bulikon,de veletek igen.. csak no pia részetekről.. érted..:D mindegy. a másikra meg,amire emlékszel. fújfújfújxD wáh hova fajul eza világ. és a klímaváltozás.. egyre melegebb lesz.. lálálá.érted.:F

GéZa!!! elolvastam:PPP és hajrááá:)

don't need

jaj ma 4hétre előre töltöttük ki a kajáspapírt meg szabira megy a nő és úgy szóltak h hé hollandos vagyok,az egyik hetet kikéne húzni.jesszusom már ilyen közel van?O_o ott legalább lefogyokxD csak ne tudjanak a szülei angolul.és nemakarok vele egy szobában aludni. és utána 1 hét v mennyi és érettségi. és nemtudok még semmit. wá wá wááh



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat