Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-11-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-11-13

történelmen Ugye nem volt a tnő, úgyh a kisfizkában kellett munkafüzeteznünk, az alaposok pedig dogát írtak a termünkben.. vivikéét közösen csináltuk,mert az enyém már ki volt töltve, közben hallgattam vele az mp3át.. van rajta pár tényleg szép szám:) aza.. csillagom vezess, én utánad megyek v vmi ilyesmi..
eitkán megint kaptuk a szokásos dolgokat volt ofőnktől mert nem volt az etika tanárunk= faktos töri tanárunk. aztán úgy belelendült mindenki, h egész szünetben tiszta ideg volt kb mindenki, mikor mentünk fizikára, ott is előhozták ezt a témát, és már legszívesebben a hajam téptem volna.. ésmég azok vannak felháborodva h a tanár rájuk mer szólni, akik helyében inkább megsem szólalnék-.- a mi osztályunk aztán jól össze lett válogatva.. azt hinné az ember h 11.es korukra tényleg kicsit normálisabbak lesznek, de.. nemtudom.. fizikán is mondta a tnő, h ő órán kiadja a dühét és kiabál ha ideges, de nem viszi haza az idegességét és otthon nem rágódik ezen h mit kap a diákoktól.. és belegondoltam, h én hogy fogom ezt megcsinálni? mert én minden bajom magammal viszem mindenhova.. és én vszínű nagyon a szívemre venném ha vki utálna.. de akkor sem lennék papucs tanár csak azért h szeressenek és kihasználjanak.. hát nehéz lesz az biztos.. de remélem nem olyan osztályom lesz tanárként, mint most van diákként.. nagyon remélem.
neem vagyok piros, neem vagyok fehér
neem vagyok kifli és neeem vagyok kenyér. készülök az írói pályára lol. hobo nagy ihletet ad.. eh
irodalomból az a szorgalmi h írni pl egy olyan novellát ami Krúdy stílusához hasonló.. hát szerintem izgalmas feladat és amint rászánom magam és eszembe jut egy történet, ami nem a szinbád kiköpött mása, alkotok vmit.. bár ilyen hosszú leírásban nem vagyok vmi jó, de majd..
holnap mézeskalácsot sütünk. kifogytam az 5letekből
na az én nővérem ííh.. tökjó dolgokat mondott,bár nem tudom mennyire fog sikerülni, de megpróbáljuk.. az osztályért.. hamár mindig csak szídnak minket, legalább egy évben egyszer azt beszéljék a tanáriban h milyen rendes ez az osztály és irigykedjenek az ofőinkre..

azt a uu aaaa.. fuh ennyire hülye hogy lehetek jesszusom.. nem írom le mert kb mindenki röhögőgörcsöt kapna tőle..
jó x, 2:)

Tanim.. Szeretlek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat