Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-11-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-11-15

meghalt Fúfejes
mellettem még egy kaktusz sem bírja ki

vivikee negyed órája itt kéne lenned. remélem sikerül a m.k. anya azt mondta, hogy az "emlékezéshez nem emlék,hanem szeretet kell, s akit szeretünk,azt nem feledjük el" legyen, mert a többi azt sugallja, h "minek vannak tanárok?"..

elkezdtem a novellát.. van kb negyed oldal úgyhogy Hű Ha. A főszereplőm neve Anna, de lehet még átírom, csak nem írhattam azt, hogy Xy.

hát.. negyed 3kor kezdtük kb és most végeztem a takarítással.. a pontos idő pedig 19:44. hát igen. de végre kész

ez a sütés. nagyon lol volt:D am.. a mézeskalács pakolás egészséges? mert akkor a könyökömig puha lesz a bőrööm:G xD kenem tojássárgájával a "Hurkák" alatt h odaragadjon.. vivike mondja h nem a másik felével kéne? és v 3x mondta énmeg h neem, ezt kell h ragadjon.. mire rájöttem h az ecset rossz végével kentem a tésztát.. és felsem tűntxDDDDDDD nahjó..xDDD meg amikor láttuk h marad tészta.. és volt 3 szívforma.. és vivike kitalálta h a KICSIKKEL csináljuk csak az osztálynak..xDD olyan kis irigy tud lenni néha:P meg mennyit gyúrtuk azt a tésztát te jóó éég.. slágerrádióra..xD meg.. megrázattuk vivike lábát azzal az új masinával és mivel gondolom csikis a talpa, v 3 percig csak nevetett tőlexD



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat