Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
sick

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
sick

"várj küldök valamit :)
*lego*"

:)
Tudtam, hogy nem kéne, és menni is akartam egyből, de.. régen sem tudtam soha időben kilépni.. és most sem sikerült.. de valahogy annyira jó volt megint beszélni. tudom, hogy ettől csak rosszabb lesz. hogy 4 hónapnyi szenvedés kezdődik elölről. de mégis, annyi emlék jött elő újra. pont mielőtt felköszöntött, előtte kerestem egy stickert, és akkor megláttam az alvó kislányt, amit mindig szoktam küldeni. azóta soha senkinek, nem is használtam.
csak egy órára megint kicsit boldog voltam.. jó volt látni, hogy ott van az üzenetek között. pedig egy nap, és jön annyi új, hogy nem fogom látni. és legközelebb talán nyáron vagy már akkor sem fog írni. jobb lesz vica, ha elrakod ezt az utolsó emléket magadnak, aztán bezárod a szíved legmélyebb zugába és elfelejtesz mindent, amit éreztél... :)

itt volt Nati egy napra.. :) olyan aranyos és szeretni való :) annyira jó lenne, ha már lenne unokahúgom vagy öcsém, hogy azokat dédelgethessem.. :) úgy szeretném őket szeretni.. minden szeretetem nekik adnám, mindet, amit mindig fölöslegesen érzek rossz emberek iránt.. mert annyira rossz, hogy például a buszon negyedikként felszálló srác mellém ül le, pedig még 40 üres hely van, de engem nem érdekel, és csak azt várom, hogy mikor száll már le..

ma felkeltem 9kor, elfuvoláztunk tesómmal a baba yetut.. gyakoroltuk még a Mit tehetnék érted-et is, hogy én gitározom és ketten éneklünk, de annyira nincs hangom a megfázástól, hogy azt inkább elnapoltuk.. utána ebédnél nem tudtam semmit enni, aztán lefeküdtem, fél5ig aludtam.. azóta is csak fekszem.. fürdésnél bőgtem egy sort, utána úgy éreztem, lázas vagyok, de most kicsit jobb.. talán most jön ki rajtam minden, a suli, a virrasztások, a csalódások.. de majd meggyógyulok, és igyekszem túllépni...



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat