Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2008-09-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2008-09-10

tegnap németen*.* épp a testrészeket tanultuk,és az anita mondta h forduljak oda h megnézze nekem milyen a szemem.. és mondta h zöld. h ha belesüt a nap akkor zöld. háát. énmeg íígy *.*
irodalomóra..felelés..napló..:hát. Baksai Éva.
na mondom húdejóxD volt egy kis bakii de azért 5,t kaptamxD huh tiszta kóma vagyok.. holnap 8órám lesz,és edzés is.. ráadásul németből 80vmennyi szót kell megtanulnom:S hát..:S

amikor majd azt írod h 200%osan bántalak meg, akkor gondolj vissza h te már 400%nál tartasz*.* -.-

Wake up now, wake up now
So, wake up now, wake up now
So, wake up now
It's been far too long
How can we not go wrong?
Now, it's been far too long
How can we not go wrong again?

és jók a magyarok és nem érdekel h ki mit mondd róluk. mert kb mi is így leszünk talán nbIIben.. h nem fogunk vmi sokat nyerni.. főleg univerzum csapata ellen pl.. de kit érdekel,azért csináljuk mert szeretjük,aki meg nem csinálja az nemis tudhatja h milyen jó érzés..ezvan:)

And it hurts when you're lonely
And I'm standing right beside you there
And it hurt when you told me
That you told me that you tried this on your own

Hope you never hurt
Hope you never cry
Hope you never lose your way tonight
Hope you never crumble
Hope you never fall
Hope you never throw away the

apám annyira felidegesít.. annyira izéé.. mondja h még holnap menjek el szódáért.. hát egy az h 7végén voltam,és ne igyanak már ennyit:S főleg holnap mikor semmi időm nem lesz. meg h mire hazaér szedjem fel a krumplit:S hát jól van??!! 8órám lesz, ő fél3kor ér haza, én meg kb negyed 4.. komolyan.. annyira felhúz h nemigaz. elvárja h jól tanuljak de most sem hagy békén. 7végén is én süssek. meg még tvzzek is. hagyom az egészet a francba. asszem inkább becsukom az ajtót és visszapakolok a helyemre.. nem hiányzik h itt ossza az észt.. mostmár úgysem nyerünk. azért jók voltatok:))
na megtörtént.
mértne gondolnék rád?..
mértis gondolnék rád?..

megsimogattam fúfejest:]

tegnap temetésen eszembe jutott h nekem nem kell ilyen temetés.. mert.. annyit rizsáznak a papok,de csak mert le van írja,és úgy kell, és ha ennyiszer meg ennyiszer elmondod ezt és ezt akkor azzal biztos 10ből 10pontot kapsz odaFent.. nemtudom.. ezek annyira "muszáj" szertartások h vhogymár rosszul vagyok tőle..:S.. azzal h elmondanak ott érte egy imát,mert azt mondja a pap, hát.. aki úgy érzi,az anélkül is mondana.. mért kell szabályokba foglalni,amiinek szívből kéne jönnie? ezt soha nem értettem.. szóval ha temetésem lesz,akkor a Third day-Love song-ot szeretném rá és úgy, hogy közben kivetítik a szövegét..magyarul.. huh még egyet akartam.. jah igen.. a Hillsong-In your freedom-ot. és rólam ne egy pap beszéljen aki aztsem tudta ki vagyok.. inkább a nővérem. vagy inkább senki. ezt most csak le akartam írni mert tegnap eszembejutott.. bár nemtudom mit izgulok rajta,nekem végülis akkor már mind1 lenne:D.. dehát kihasználnám az utolsó lehetőségem h a zenémmel zaklassak mindenkit:)
persze lehet h addigra már más számot fogok ennyire szeretni,nemtudom. csak.. elképzelni a saját temetésed,és a legrosszabb az, h látni fogod mit csinálnak rajta,kik jönnek el, és lehet h vmi jól fog esni, és lehet valami rosszul. és mégsem jöhetsz vissza, nem mondhatod senkinek h Köszönöm h visszagondolsz rám,már látom h mit érzel és ilyesmi:) mint amikor írnak,de nem tudsz rá válaszolni..



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat