Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
2009-01-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
2009-01-13

boldog névnapot verrrrráááám:) remélem olvasod:) <3

basszus annyira kifáraszt.. de már a legelején.. azthittem h összeesek, de komolyan:S.. és semmi pihenés.. 1óra után ihattunk, pedig már negyed óra után tökszáraz volt a torkom,nyelni nem bírtam.. mostmeg köhögök összevissza, bár a fél csapat is.. szombaton meg vmi fiú 91-92es kupára akarnak minket vinni pestre:S alias este jönnénk haza.. mikor fogok én törittanulni?? meg pihenni?? fiúk ellen semmi esélyünk szerintem, legalábbis gondolom nem a bénábbak fognak kupára menni.. akk meg minek égetjük magunkat? há nagyon megéri felmenni egy utolsó helyezésért:S... honap 9 órám lesz, 0. is.. rohadt nehéz.. holnap is edzés.. ahh.. nemtom h fogom ezt bírni.. nemvagyok vmi nagy sportember, és csapatviszonylatban sem bírom olyan jól a megterhelést, de ez.. de mondjuk talán ettől erősebb leszek egy idő után és jobban fogok mindent bírni, de az elején iszonyú nehéz.. h fuss fuss fuss, fekvőtámaszozz, de ha behajlítod a kezed már összerogysz mert nem bírod kinyújtani újra.. meg pont a nagyokhoz kerültem a feladatos résznél..

ne felejtsem el.. h az énekkönyvem az ágyban van, mert mikor felnyitottam, beesett az angolfüzettel együtt, csak az énekért nem kockáztattam meg h a fejem összenyomja az ágy..

zsófi hallottam h mi történt:/ elég xar lehetett.. nekem is volt ilyen, csak nem nagy szálka volt, hanem kicsi, de miatta gennyezett meg blö minden és lejött az egész ujjamO_o akarom mondani körmöm.. szóval remélem már kiszedték:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat