Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
kiskun.

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
kiskun.

ez egy jól induló nap. fél 1ig néztük kucival a muzsika hangját:) szóval reggel elég nyúzott voltam, de legalább már tudtam aludni. indulás előtt gondoltam megnézem az emaileket, hátha elmarad az első óra.. hát nem tényleg?:D csak már nem tudok visszaaludni, de akkor is mázli.

tudom, miért érzem magam ilyen rosszul. mert nem volt őszinte velem. mert nem írt rám utána, hogy elmondja az igazságot. mert hogy ott nem volt őszinte, abban már biztos vagyok. azt írta, hogy nem volt még olyan helyzetben, hogy messze lett volna, akit szeretett. nos, ha engem szeretett Volna, akkor 2 hét múlva nem jött volna össze valakivel. mert a szerelem nem múlik el ilyen gyorsan.. szóval jól esett volna, ha elmondja az igazat. legalább utólag. de ehhez túl gyáva..


Nekem is van egy elméletem a pillanatokról. A megrázó pillanatokról. Azt gondolom, a megrázó, villámcsapás szerű pillanatok, amelyek fenekestül felforgatják az életünket, azok mutatják meg végül, kik vagyunk valójában. -> Fogadom c. film. muszáj ilyen romantikus filmeket néznem, hogy elhiggyem, létezik szerelem. kölcsönös szerelem.
ma volt ugye a meccs. nyertünk:)) bemelegítésnél láttam ülni egy srácot a padon. és messziről.. úgy nézett ki.. de aztán arrébb ült, és láttam, hogy nem ő.. hülye vagyok:) de egyébként teljesen jól látom a dolgokat, tudom mit kell tennem, és mit Kéne éreznem. csak sajnos van szívem, és nem tudom csak így elfelejteni. de túl leszek rajta, mert tovább kell lépnem, mert nem lehetek örökké szomorú. nem vonhatok le nagy következtetéseket és nem tehetek általánosításokat egy ember után. nem ítélhetem meg magam az alapján, hogy valaki nem szeretett és eldobott. és átvert. mert én azt hiszem, mindent megtettem. én igazán szerettem. nagyon. szóval legalább tudom, hogy képes vagyok ennyire szeretni (talán túlságosan is..). majd egyszer el fog múlni ez az érzés és örömmel fogok visszagondolni arra a kis időre, amíg együtt voltunk. amíg azt hittem, hogy szeret. igen távolinak tűnik ez az egyszer, de kivárom. túllépek rajta és rendbe hozom a lelki világom, hogy ne ilyen roncs maradjak, mert egy roncs tényleg nem fog kelleni soha senkinek:)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat