Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

V.u naplója


ánya [100462 AL], gazdája V.u
didnt mean that much

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/100462
didnt mean that much

nem vagyok megszállott. csak néha megszoktam nézni. nem látok semmi újat szerencsére. csak ha legörgetem, ott van az a szív, ami a miénk volt. és tegnap óta új van:)
de mennyivel boldogabb leszek én, ha találok valakit, mennyivel jobban fogom szeretni, teljes szívemből. az ember nem szerethet teljes szívéből havonta mást. milyen szerelem lehet az? mennyi érzés maradhat már az utolsó embernek? hány ezer emlék között kell helyet találnia? szánjam vagy sajnáljam? Sajnállak:)
úgy adta elő magát, mint aki hjaj, ezer éve nem szeretett igazán. de most, de most! ezer éve keresett ilyen lányt. és most, és most! ezeket a szövegeket melyik romantikus filmből kölcsönzitek?:) és miért váltak közhellyé? azért, mert dobálóztok velük. mert nem annak mondjátok, aki megérdemli, nem annak, akinél komolyan is gondoljátok. hanem mindenkinek. sajnos magamból indultam ki, mert nálam súlya van a szavaknak. ha azt mondom, szeretlek, akkor szeretlek mindennél jobban. és nem egy hétig. nem egy hónapig. hanem egész életemben. és ez alól még az sem oldoz fel, ha a másik eldob. mert azt mondom, amit érzek, és az érzés nem múlik el csak úgy, nem száll el, mint a szó. nálatok miért?



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat