Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2014-12-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2014-12-19

Kedves Napló!
Olyan vagyok, mint egy tini, naplót írok... Ma is szabadságon vagyok, csak másodállásba megyek, hurrá (szeretem a főállásomat és kollégákat is, de jól esik kicsit itthon is ténykedni, azt hiszem csak jövő nyáron lesz ismét alkalmam szabira onnét, s az itthoni létet hanyagolnom kell, ez van hajrá). Mai program, második. féle ebédkészítés, (a tegnapi leves jó lesz), takarítás, könyvesboltba menés, délutáni munkahely.
Diti figyelmeztetlek, hogy jövő héten lesz Karácsony, ne felejts el mindenkire gondolni v.mi aprósággal (nem költekezünk!!) A lakás karácsonyi dekorral tegnap végeztem, csak kicsit rumi van a festés miatt, de ma este azuram elméletileg összepakolja a szerszámokat, felteszi a falra, amit kell és 7végén talán rendet is tudok csinálni (itt az ideje már nagyon, de türelmes vagyok, mint egy birka /jó hasonlat nagyon/). Nincs kedvem felkelni sem a géptől, de ez nem segít.
Összegzem minek van prioritása:
1./ Ebéd (étkezni kell, létszükséglet)
2./ Hajmosás, beszárítás (munkahelyen elvárt megjelenés, másképpen nincs m.hely, ha az nincs, akkor nincs pénz, amiből az 1./pont teljesítése elvárható.
3./ Munkába menetel (szükséges a létfenntartáshoz).
4./ Könyvesbolt (családi szükséglet kielégítése, anya vagyok segítem gyermekemet).
5./ Takarítás (hangulatromboló, ha rumli van, ha hangulatom bombolt, nyűgös vagyok, ha nyűgös vagyok család megérzi és ez vitát szül nálam sajnos.)
6./ Mosoly, kedvesség (elvárt társadalmi magatartás, ne lássa senki mi fáj nekem és mi hiányzik...)
7./ Hajrá! (Enélkül nem megy!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat