Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-10-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-10-16

Kedves Napló!

Ma hétfő, ismét elkezdődött a hét, 6 óra 37 perc, 4 fok van, reggel, amikor Barb indult 2 fok volt, itt a tél, pedig még csupán ősz van. Tegnap bekapcsoltuk a fűtést, mert hideg volt/van. Az elmúlt évtizedekben csak november 1-jén kapcsoltuk be, ezek szerint idént hamarébb jött a rossz idő.
Még mindig szenvedek a megfázás, vírus, baktériumfertőzés vagy bármi mástól, fáj még a mellkasom, pedig vitaminozok(2x500mg C-vitamin, 2000NE D vitamin, a házi orvosom szerint egy covid elleni vitamin, kollagén -a ráncok ellen-, este egy szem cataflán doló (hogy aludni tudjak, de lehet, hogy most délután lesz, ha érzem a hőemelkedést, sajnos még mindig emelkedik a hőm /mert élek/ ennyi). Teázom és gyógyfüves forró ital, a táskámban van még grépfuit csepp ebéd utánra. Szerintem ennyi vitamin felér egy komplett ebéddel is, de raktam el három kocka csokit is, ha éhes lennék a mai napon még.
Hosszú lesz a mai nap, mert hétfő van kezdődik a hét mindkét munkahelyen, ezért kell a csokika (tényleg nem sok a három kocka -szerintem -, jól fog esni a kávé mellé ebéd helyett). Már 60 kg-ot mutatott a mérleg a hétvégén, egyes testsúly kalkulátork szerint jó arány 170 magassághoz, másoknál nem, és öregszem vigyáznom kell a súlyomra, ez a 60 kg, nekem olyan mumus, inkább legyen nyugodt szívvel 59 és kész.
Holnapra készítek spenótfőzeléket majd este, amikor hazajövök. Világosodik, reggel nagyon sötét volt, hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat