Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-11-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-11-14

Kedves Napló!
Ma hétfő 6 óra 15 perc és 3 fok van. Hétfő itthon vagyok, kötelező szabadságot kellett kivenni, mert áramszünet van a cégnél. Vicc, hogy kötelező, mert a főnökasszonyom és az új kolléganőm nem vett ki szabit és még egy emelettel feljebb lévő kolléganők sem vettek ki, kellett a szabi máskorra. Végül is jól is jött, mert eléggé meggyengült az egészségem. Szombat délután óta fáj a torkom és hőemelkedésem van. Erről jut eszembe a másodállást is le kell mondanom. Nem szedtem be eddig láz és fájdalomcsillapítót, várom, hogy saját magam süssem ki a vírust vagy baktériumot a szervezetemből (tévedtem pénteken és szombat délután vettem be aszpirint, akkor még nem tudtam,hogy beteg leszek). Holnap már megyek dolgozni, vennem kell cataflánt (recept nélkül kapható fájdalom és gyulladáscsökkentő) és birnom kell. Kb. két vagy három hete is hasonlóan éreztem magam és kb. 4 nap alatt legyőztem a betegséget. Bejött a hideg idő, talán megfáztam vagy elkaptam valakitől (elképzelhető, hogy Barb hozta haza, mert sok beteggel van kapcsolatata, csak ő el ne kapja).
Tehát mai teendők:
1./ Jelzed a másodállásba, hogy nem tudsz menni, mert kell még a délutáni-esti pihenő holnapig.
2./ El kell mennem az asztaloshoz csináltani a konyhaszekrény lapját, mivel szombaton megadta magát, még nem szakadt le, de kicsit kiszakadt, le van szedve és így nem lehet elférni a konyhában.
Csak legyen erőm rá elmenni...
3./ Jó lett volna boltba is menni, de nem tudom lesz-e erőm rá (jó az, ami itthon van, felesleges energiát nem pazarlok)
4./ Gyógyulás ezerrel!!!
Kb. ennyi mára a feladat kiemelt fontossággal a 4-es pont. Vigyázz magadra Lavors, teázz, vitaminozz, hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat