Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-02-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-02-06

Kedves Napló!
Ma kedd, 6 óra 27 perc, 5 fok.
Tegnap este csirkés hagymásmájat készítettem hagyományos rizzsel (fogyasztani kell azt is, mert már nem igazán friss). Ma délután rántott pulykát tervezek, ha délben hazaszaladok kiveszem a fagyasztóból és estére felenged, van itthon tojás és olaj is, tehát megfelelő lenne. Már megy a mosógép az előszoba szőnyeget mossa, délben berakom a ruhákat is. Majd megyek vissza dolgozni, a főnököm nem lesz három napig, így talán nem fog 'zavarni'.
Tegnap sem voltam másodállásban, rákérdezek a holnapi napra, menni kellene, mert nem kapok így pénzt.
Telik az idő, de nem tervezek bemenni sokkal hamarébb, annyira nem motivál, hogy nagyon. Hétvégén volt bent a főnököm ellenőrizett. Talált valamit, amire mondta, hogy hogyan kellett volna megoldanom, mire mondtam, hogy pontosan úgy csináltam. Amire a válasza az volt, hogy akkor fel kellett volna hívnom őt, hogy ő oldja meg. Mit tudok erre mondani. No persze nem az én hibám volt, de az új kolléganőt nem akartam beárulni (annyira buta, én nem is értem egyre butább kolléganőim vannak, vagy velem van a baj, én próbálkozom, de egyik sem lángész, tényleg. Lehet, hogy a főnök direkt butákat vesz fel, hogy okosabbnak tűnjön ő, vagy azért, hogy ő tanítgassa be őket, de ő nem tanítja, áá hagyjam, lesz ahogy lesz... egyszerűen lassúak és lusták, egy dokumentumot csinált az 'új' hölgy (3hónapja és 6 napja 'dolgozik') egész nap, ez lustaság és nem is volt bonyolult. A főnök azt mondta, hogy csináljon xy dokumentumot, pénteken megcsináltam vele, szerintem még minimum kell egy hónap, hogy olyan xy dokumentumot egyedül előllítson, de hagyjam, lesz ahogy lesz, nem az én gondom.).
Barbuskám ment dolgozni ma is, nagyon fáradt és gyenge, nem tudom meddig bírja. Andriskám is beteg, semmit nem hatnak azok a gyógyszerek szerintem, amit felírtak neki.
Indulok, mert szalad az idő, én meg nem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat