Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-04-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-04-22

Kedves Napló!
Ma hétfő, 6 óra 47 (lassan kezdeni kell dolgozni), 5 fok, hideg érzettel.
Kissé fáj a fejem, nem tudom miért, de most már rájöttem havi ciklus fog megjönni 2-3 nap múlva és már a fejfájással kezd, remélem gyorsan elmúlik.
Ma ebédre hagymás vér lesz. tegnap főztem, de betettem a fagyasztóba, majd felhasználom a heti ebédhez. Aggasztó a fejfájás, kissé hányingerem is van, de ez csak a havi ciklus előszele, szuper, hétfőn kezdődik, nehéz lesz így dolgozni.- Ma nem tervezek suliba menni, mert modulzárót írnak a többiek, amit én már megírtam, így Nem tudnék mit csinálni az előadáson, csak kukán ülni.
Tenap hozott Barbi bodzát, abból bodzaszörpöt kell csinálni. Vettünk póréhagymát is, amiből póréhagyma levest kell csinálni, most egyiket sem kívánom, de meg kell csinálni.
Tegnap megcsináltam Andris adóbevallását is,átutaltuk az adót is, persze az én bankszámlámról, anyabank (pedig én keresek a legkevesebbet a családban jelenleg, hogy nem járok másodállásba, csak suliba munka mellett, nem könnyű).
Hétfő, remélem nem lesz semmi nehéz feladat, csak legyen vége a mai napnak és bújhassak ismét ágyba (micsoda vágyak, de tényleg ez van csak most nekem). No hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat