Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-01-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-01-29

Kedves Napló!
Ma szombat, nagyot aludtam 6 órakor keltem. Barbi diplomaosztós vacsin volt, ami ma is tart még estig. Tegnap dolgozott onnét ment 'bulizni', reggel 3-4 között kelt és nem tudom mikor feküdt le, de még ma is van programja. Elméletileg este jön haza, teljesen le lesz merülve. Féltem.
Andrist elhívták ma délelőtt segíteni, így egyedül vagyok, de jobb is, mert sok feladat van és legalább nem lábatlankodik senki.
Kb. két mosás lesz, már egy megy, még farmerok vannak hátra a következő mosásnál és az ágynemű, akkor ma 3 mosógép indítás lesz. Milyen jó, hogy nem kézzel tisztítjuk a ruhát! Andris zöldséglevest kért, elképzelhető, hogy májgaluska leves lesz és rántott sajtot, sült burgonyával. Ezt elég lesz 10.00 órakor kezdeni, hogy délre elkészüljön, előreláthatóan délre szalad haza ebédelni. Addig van a takarítás. Egy szobát már összepakoltam és jönnek a következő helyiségek, porszívózás, portörlés és készen is leszek 10.00 órára remélem. Délután terveztem a jövő hétre való élelmiszerek bevásárlását. Terveim között szerepel rongyos kifli vagyis croissan készítése, nem tudom mi lesz belőle, jó lenne kipróbálni van egy csóró pogácsa receptem is nem sok hozzávaló kell bele. Ha kisütne délután a nap jó lenne festeni is. Vicces az őszi képem még mindig nics kész, pedig lassan tavasz lesz, de nem volt időm, hangulatom festeni tovább, most pedig van. Telik az idő, úgy terveztem, hogy 8,30-ig szétnézek a hírek között, még van 9 percem, hajrá Ditte! Lavorskám kellemes hétvégét kívánok, gyeres segíts nekem!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat