Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-11-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-11-09

Kedves Napló!
Ma szerda, 6 óra 28 perc 5 fok volt az időkép szerint. A hét közepe. Két nap múlva Márton napja lesz, tehát péntekre valami liba dolgot kell készítenem, ebből következik, hogy csütörtökön kell megcsinálni másnapra. Néztem az egész liba több mint 3e Ft-ba kerül, nekem ez sok, azonban a libacom még többe kerül. Majd ma megnézem mit lehet a baromfiboltban kapni az én ktg-nek megfelelően (ha így lenne, akkor víz és kenyér, de egyszer élünk...) Maradjunk a mai napnál, tehát szerda van, hét közepe. Mai teendők:
1./ Munkába elég lenne 7.00-ra menni. (Elég a csudát, én égek, már hosszú éve, a gyertya két végét égetem, vagy nem...megítélés kérdése)
2./ Másodállásba menni (kell az a kis(iszonú picinyke) plusz pénz)
3./ Este haza, karfiolpörköltet tervezek holnapra. (minden héten fogyasztunk karfiolt mostanság, mit tegyek ennek van szezonja /a mostanit Barb barátja szüleitől kaptam és én nem tudom tartogatni, hamar megromlik, ez van/
4./ Édes ágyba bújás (Nem lehetne azonnal erre a pontra ugrani? Nem, hiszen nem olyan régen keltél fel!!)
Már megint csupán ennyi pontból áll a mai nap, borzasztóan kiábrándító, de még mellékletként bele kell tenni a liba nézést is, ami fontos a családnak vagy csak nekem, de eddig, amióta önálló családom lett mindig csempésztem be Márton napba libát, ha más nem lesz libamájas vagy libatepertő. Igen, nekem van rá igényem. Hirtelen milyen igényes lettem, pedig valaki monta már rám vagy 15-20 éve, hogy igénytelen vagyok -megjegyeztem, mert nagyon-nagyon rosszul esett-. Félre a nosztalgiával, hajrá mai szerdei nap! Lavors Neked is szépet ott a tevesivatagban, szuper baktatást és napozgatást és látogasd az oázist is!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat