Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-04-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-04-06

Kedves Napló!
Ma csütörtök, a hét utolsó munkanapja, holnap nagypéntek munkaszüneti nap, reggel -2 fok volt, az erkélyen a hétvégén elültetett növénymagok biztosan nem örülnek neki, de letakartam polpakkal, hátha segít valamit.
Tegnap volt egy-két kellemetlen beszélgetésem, pedig jót akartam, azonban tudodom már, tudnom kellett volna, hogy a "a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve", ami 1989-ben bekerült az alkotmányba (fogalmam sincs, hogy benne van-e még). Mindegy vállalom a következményeket, csak legyünk túl rajta, ez nem más téma, hanem a családi húsvét. Nálunk lesz az én ötletemre. Idén lesz először, hogy nem anyuéknál tartjuk, anyuék lemondtak róla, anyu egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, a tesómék akarták volna, de én mondtam, hogy legyen nálunk, hát igen, ez okozott kis nézeteltérést, aminek remélem húsvét hétfőt követően vége lesz (bárcsak túl lennénk rajta már!!!)
Telik az idő, a mai nap nagyon hosszú lesz 16 óra után megyek másodállásba is, estére nagyon fáradt leszek, mert nem igazán aludtam ma sem (a stressz nálam így is megmutatkozik, most jelenleg a húsvét miatt). Még venni kell sok vajat, kalácsokat kell sütnöm. Nagyon drágák, jelentősen kevesebből megsüthetőek, viszont sok-sok időráfordítással, ez van/lesz. Még semmit sem sütöttem, pedig kellene. Ott lesz a péntek-szombat-vasárnap, ügyesenek kell lenned Ditte, meg ott a citromfű is, amit a teába teszek és nyugtat (még szerencse, hogy a házunk előtt vannak ilyen bokorkák /új szó bokorka, mint egy lány utónév/. Hajrá szalad a mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat