Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-09-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-09-28

Kedves Napló!
Ma csütörtök, 6 óra 2 perc, 12 fok.
A covidból kezdek kijönni, még fáj kicsit a mellkasom, olykor köhögök és sokat vagyok fáradt. Ez utóbbi a legkellemetlenebb, de javulni kell. Dolgozom mától a cégnél, péntekig voltam táppénzen, majd három nap szabadságot vettem ki (amúgy is ki kellett vennem időarányosan). Másodállásba jártam, igaz az elmúlt havi béremet nem adták oda, lassan jön a következő havi is, borzasztó ez is! Szerintem a főnök elfelejtette, igaz 3 napot távol voltam a covid miatt, de azért az egész havit nem fizetni ki, képes rá (úgy csinálja, mintha elfelejtette volna, mintha...), gonosz és sóher. Pedig az utóbbi három napban nem is láttam, nem is dolgozott, szerintem ő is elkapta a betegséget és azt kúrálta otthon, de ezt úgy sem vallaná be (vagy tőle kaptam el, állandóan köhög és nem teszi a szája elé a kezét).
Félek kicsit a mai naptól, hogyan fogom bírni, féélek. De bírni kell. Voltam mamográfián is szabi alatt, azt mondták két-három hét az eredmény mire fent lesz az eeszt-ben.
Még mindig nincs étvágyam, de kávét iszom kenyérrel. Ma és holnap tésztasaláta lesz virslivel és zöldségekkel, legalább nem kell melegíteni, remélem jó lesz a mai nap (felek tőle nagyon).
Hajrá mai nap!




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat