Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2016-10-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2016-10-06

Kedves Napló!
A tegnapi nap jól eltelt, szinte mindent megtudtam csinálni, amit tereztem. Barbi is 'legyűrte' a harmadik napját, ma a negyedik jön. Ma is esik az eső, tegnap nem esett, előtte pedig két napig igen. Tegnap hasznosan és sikeresen kimostam jó pár ruhát és fürdőszoba szőnyeget, amelyek meg is száradtak (boldogság). Ma nem lesz mosás.Tegnap sikerült felszámolnom bermudát. A tegnapi napon 15,15 óra körül telefonált a másik munkahely főnöke, hogy nem kell bemennem, mert audit van, s még nem akarnak elmenni, remélem mindent rendben találtak, így csak pénteken kell mennem oda.
Ma kicsit fejfájósan ébredtem, eső és a hideg lehet az oka.
Alig eszem és nem fogyok, pedig a héten terveztem a két kg leadaását, szerintem fél kg, ha lesz belőle csak sajnos. Izomlázam van az edzéstől, de mamutnak érzem magam a súlyfeleslegtől, nem jó érzés.
Ma rántott májat készítek ebédre (tegnap már betettem fokhagymás tejben, ez azért kell a recept szerint, hogy puha maradjon, ne kő kemény, hiszen Barbikám pénteken ezt fogja vinni ebédre) és francia salátát készítek hozzá. Ez utóbbihoz csak az alma hiányzik, amit a piacról fogom ma beszerezni (hirtelen Aladin jutott eszembe, ő is a piacról szerezte be a napi betevőt, igaz nem fizetőeszközzel). Valami könnyű húsleves lenne jó hozzá, mivel amikor Barbi hazajön akkor mindig szokott levest enni. További teendők rendrakás. Belekezdtem egy új dologba, valami rongyszőnyegecskét próbálok készíteni. Összefonom és majd összevarrom. Már 18 fonatom készen van, jó lenne a közlekedőbe, de ezt csak délután vagy este csinálom, mert addig is van feladat. Gyorsan telik az idő, most látom nyolc perc múlva 7.oo óra, attól pedig elkezdődik az itthoni hajrá! Hajrá Ditte!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat