Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-04-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-04-19

Kedves Napló!
Ma szerda 6 óra 36 perc, időkép szerint 10 fok van, reggel fáztam is az erkélyen miközben reggeliztem. Pár napja a reggelimet kávé-zabkása az erkélyen fogyasztom el, kellemes dolog. Andris kivitte az erkélynövényeket már, igazaz nincsenek elrendezve, de mégis kellemes zöld hangulatot árasztanak. Már kibújtak az eldugott makói hagymáim is egy vödörben, nagyon szép látvány, sajnos a petrezselyem és bazsalikom, valamint a metélőhagyma még várat magára. Van még egy cserepem elkészítve földdel gondoltam rá, hogy veszek petrezselymet és bazsalikomot is és beleültetem, bár nem igazán tudom, hogy értékelné-e a hűvös időt még az erkélyen, úgy gondolom még várhatok vele. Ettől függetlenül remélem ki fognak bújni a magok talán idővel (remélem nem ültettem el túl korán őket és nem lett bajuk ez okból).
Ma szerda Barbikám nagyon fáradt volt tegnap a lehetetlent csinálja a munkahelyen, azt mondja olyan, mint egy kényszermunka, ma még egyedül lesz, két napot lesz egy kolléganője (de mi eze a két nap, nem is értem, de dolgozni kell, ha a lehetetlent is kérik ... , nagyon sajnálom szegényt).
Nekem szerda, tegnap sem volt igazán jó a számítógépes rendszer, de a kolléganőmmel megcsináltunk majdnem mindent. Ma később jön a kolléganőm és azt követően sem lesz az osztályon, mert máshol is be kell tanulnia, olyan jolly jokernek használják (még szerencse, hogy nem engem, de már nem vagyok fiatal, úgyhogy hagyjanak a csudába és felejtsenek is el, mennék a cégtől én is, ha tehetném..., elékpzelhető, hogy a jolly joker kolléganőm is elmegy, ha lel valami jobbbat, bár nem is tudom). Lényeg ma szerda, nem igazán tervezek semmit, a mosógép mossa a szőnyegeket (szegénykém, elég nehéz, de ki kell mosni és máskor is képes volt rá). Tegnap készítettünk Barbbal (a diktátorral) rizseshúst az elég lesz mára és talán holnapra is két főnek (nekem nem gond, ha nem marad). Ettől függetlenül gondolkodnom kell valami ebédféléről holnapra vagy azt követően. Kaptam új recepteket jolly jóker kolléganőmtől, azt tervezem pénteken elkezdeni csinálni (két napig kell készíteni őket), jó lenne anyuéknak is vinni belőle, még mindig bánt, hogy hétvégén nem mentem hozzájuk. Apuék megint új projektbe kezdtek, szegény Andris teljesen ki van akadva, annyi mindent csináltatnának vele, amit egyedül nem bír (annyira nem birom, hogy ilyen önzően csinálják, de ők mindig is ilyenek voltak, vagy nem...)...
Lassan, de biztosan indulnom kell, de ma húzzák a skandináv (7-es lottót) és nyerni gondoltam (de jó lenne!).
Hajrá Lavors ott a sivatagban élvezd kicsit helyettem is, hajrá, Hajrá (haj-rá!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat