Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-11-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-11-03

Kedves Napló!
Ma csütörtök, a hét második munkanapja (mert így jöttek ki az ünnep, halottak napja miatt). 7 fok van. Fáradt vagyok, ma reggel is vettem be egy fájdalomcsillapítót, fáj nagyon a torkom még és gyengének érzem magam, vagy nem hatott a fájdalomcsillapító vagy még meggyötörtebb lennék néküle (nem igazán tudom melyik lehet). Tegnap eltelt a nap. 6 óra 41 van, mosógép már mossa az ágyneműket, jó lenne délben hazajönni és kipakolni belőle, de amilyen állapotban vagyok nem vagyok biztos benne, hogy menni fog, de ettől függetlenül még elképzelhető. Mára terveim:
1./ Bemegyek dolgozni...
2./ Délben haza, ruhák kiszedése, fagyasztóból való husi megtekintése
3./ 16.oo után haza, rakott karfiol készítése
4./ Ágyneműk felhúzása (felnőtt mindenki, de miért nekem kell felhúzni mindet...)
5./ Ágyba bújás (de jó!!)
6./ Szép álmok (milyen is az?)
Ditte, még most kezdődik a nap, ne álmodozz!! Hajrá! Lavors vigyázz magadra, szívd be a nap éltető elemeit, érezd jól magad.
A cégnél még mindig nincs fűtés, bírjuk (kénytelenek vagyunk), ma egy nagyon régen használt feketek kötött kardigán veszek fel. Imádtam régen ezt a kardigánt, fehér blúzzal tökékletes, csak kicsit viseltes, de ez van. Jó lenne újra találni ilyesmi kardigánt... Hogy találnál Ditte, ha nem keresel:) Majd szombaton... Szép napot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat