Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-04-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-04-05

Kedves Napló!
Ma szerda és 0 fok van így 6 óra 14 perckor, tegnap hullott is a hó dél körül, szeszélyes az április, mint mindig.
Ma van Barb szüli napja, már megvettem neki az ajándékot közösen vele, de még nem kapta meg. Ma lesz a napja. Kivételesen nem tanfolyam lett belőle, mert még nem végzett az előzővel (nagyon kell noszoktatni, hogy tanuljon, nem érez rá szerintem, pedig jó lenne a későbbiekben). Remélem az apukájának is eszébejut, hogy ma van a szüli napja (biztosan eszébejut, mert írni fogok neki) és remélem, hogy vesz is neki valamit, de elképzelhető nagyon is, hogy úgy is én veszek/vettem akkor az olyan, mintha közösen adnánk (férfi agy, nehezen érthető, de nem tudok változtatni rajta és nem is akarok). Már csak két nap a heti munkából. Ma és holnap. Még venni kell virslit (sonkaalagútba kell az is) és még ma számba veszem mi minden kell még. Kalácsot akarok majd pénteken sütni, pogácsát és jó lenne valami édes sütemény is (pedig azt nem kívánom egyáltalán, de másoknak talán jó lesz). Anyuékhoz is kell sütni. Talán jó lenne édes sütinek hókifli, bár az nem olyan húsvétos, inkább karácsonyi, viszont sokáig eláll, hát nem igazán tudom mi minden legyen. Még csütörtökön is sokáig dolgozom, pénteken pedig zárva a bolt, ha kellene valami. Holnap reggel még lemegyek korán a piacra -remélem kint lesznek munkaidő előtt, ott szoktam venni a házi tejet, az úgy is kell szinte mindenbe, ma még veszek lisztet is (1 kg-ot adnak egyszerre a boltban az árstop miatt, mire elég az, szinte semmire). Tegnapn a munkahelyemen nagyon rossz volt a számítógépes program, remélem ma jobb lesz, tényleg szenvedés volt, annyira lassú volt, ha dolgozott, máskor pedig nem dolgozott. Szerencsére nem jött sok irat, mert nem tudtak küldeni. Elektronikusan kapjuk és a küldő szerveknél sem működött, így nem kaptunk:))) De sajnos megbosszulja magát, egyszerre kapjuk a sokat gondolom húsvét után. Kolléganőm húsvét után két napig gondolom ezért nem jön dolgozni (hihetetlen, de igaz), mondta nyugodt, mert tudja én úgyis megcsinálom. Arra viszont nem gondolt, ha megnyerem a főnyereményt a lottón, akkor be sem megyek:))) Jó lenne, no ne szaladjak annyira előre, ma még szerda, húzzák a skandiáv lottót, amit csak 7-es lottónak hívok, mert hét számot kell bejelölni rajta. Ezt elolvasnám azt gondolnám szerencsejáték függő vagyok, valójában nem igaz róla (melyik függő hiszi el, hogy függő?). Azt gondolom túl sokat gondoltam ezekre a dolgokra, de ez volt és kész!
Hideg van, lehet bevinni a céghez hősugárzót, leszerelték a radiátort és a főnök azt mondta, hogy 'szemethuny' a hősugárzók felett, érdekes módon erről a kisfőnök nem tájékoztatott bennünket, pedig hétfőn a vezetőin szó volt róla (ennyit a kedvességéről), de a pletykák terjednek. Erről jut eszembe a hétvégén voltunk virág kiállításon, nagyon kicsi volt, de vettünk két pletykát egy zöldet és egy pirosat. Kicsik még, de nekem úgy rémlik nagyra megnőnek, ha jó helyük van, nagyon szeretem ezt a virágot, alig várom, hogy kirakhassam az erkélyre, hogy nőjjenek, de még nagyon hűvös van számukra sajnos, így a szobában vigyázok rájuk. Kicsit erős, hogy vigyázok rá, de itt vannak. Hajrá Ditte, gyorsan telik az idő! Hajrá Lavors süss helyettem süteményt, ha megkérhetlek (kérlek, de tudom, ha tehetnéd megtennéd, de nem teheted).
Jaj eszembejutott, hogy tegnap kaptunk fizetést én és Barbim is, 45,- Ft-al kap kevesebbet nálam. Büszke vagyok rá! Remélem nem technikai elírás, elutalás. Ma ment két nap szabi után dolgozni, még nem írt alá semmilyen bérmódosítást, ma kiderül szerintem.
Szép napot!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat