Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-02-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-02-19

Kedves Napló!
Ma hétfő, 6 óra 00 perc, időkép szeritn 4 fok, szárad a fedőlakk a körmömön. Nem igazán volt időm mostanság jönni, de itt vagyok. Kezdődik ismét a hét, de jó lenne, ha már péntek lenne.
Úgy volt, hogy kezdődik a 'suli' a tanfolyam, múlt héten kedden az értesülések szerint szerdán vagy csütörtökön kezdődött volna, volna, azóta sem kezdődött, ez is az oktatásunk sikere, gondolom még nem kapták meg az engedélyt rá. Attól függetlenül reménykedem, hogy talán elkezdődik ezen a héten. Nem mintha szükségem lenne a képzettségre, de hiányzik az iskolai élet még ilyen idős fejjel is. Egész életemen suliba is jártam, van annak is egy hangulata, a vizsgadrukkról nem is beszélve, úgy érzem szükségem van az osztálytársakra és az iskolai közösségre. Bár öreg vagyok már hozzá, de mégis fiatal lélekben, vicc, de tényleg így érzem. Idén leszek 53 éves, sokára leszek még nyugdíjas, kivéve, ha nyerek a lottón (álom, édes álom). Nem vagyok függő teljesen, egy szelvénnyel játszom, szerintem ennyinek még bele kell férnie a keretbe.
No a keret. A januári másodállásom bérét nem kaptam meg, mivel a főnök kórházba került január végén, ezt követően már nem jártam be dolgozni oda. Függőben van egy másik másodállás, de a tanfolyam miatt nem mertem elfogadni, most lesz vagy nem lesz az nem tudom. De anyagilag megérzem a másodállás hiányát, viszont több a szabadidőm. Főmunka után mindig hazajövök, irány a konyha és kész, este az ágy, olvasás, már csak egy és fél könyv, vagy negyed könyv van már csak az e-bookon, sokat olvasok lefekvéskor, máskülönben ezerrel pörög az agyam és szétdurranna.
A hétvégén anyuéktól kaptam egy halat, tegnap szinte egész nap ott voltam náluk, délelőtt és délután is. Ők is megöregedtek, mint én, persze én nem tudom mennyire leszek olyan friss, mint ők annyi idősen, máris sokkal gyengébb és kétségbesettebb vagyok, nehéz.
Új hét, új remény (lassan kihal a remény is, de ott a lottó, mint reménysugár), hajrá mai nap (ez a hajrá kicsit vérszegény, de nincs mit tenni, nem motivál). No Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat