Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2020-11-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2020-11-22

Kedves Napló!

Vasárnap reggel. A reggel szó kicsit erős, mert már 8 óra múlt 8 perccel. Itthon egyedül. Andris tesóméknál dolgozik, most cseréltették ki ismét az összes ablakot és ilyenkor ők kifestetik az egész házat, három szintet, persze a kerítést is kicserélték, azt is Andris festi le. De jobban érzi már magát, sajnos nagyon köhög. Barbikám Daniéknál van, majd ma délelőtt jön haza. Ma baconos tojást reggelizek, egy tojást és csipet bacont, remélem birni fogom vele. Általában egy pirítóst és kávét reggelizem, a vírus óta elhagytam a zabkásás tejeskávét, valahogy a tejtől féltem, hogy nem tesz jót. Tegnap szombat volt. Zöldséglevest készítettem és bolonyai spagettit, valamint kolbászos pogácsát, ez utóbbit azért, hogy Barbi tudjon vinni valamit Daniékhoz is, de a fele megmaradt. A recept nem rossz, de nem jött fel a pogácsa olyan szépen, mint megszoktuk, talán az lehetett a baj, hogy instant élesztő kellett bele egy csomag (többféle csomag létezik:)), sok mindent terveztem a tegnapi napra, de nem sikerült mindent véghez vinni. Vásároltam még ajándékot a tesóm és Lillus szüli napjára, amit tegnap oda is adtam nekik, hurrá az utolsó pillanatban, de letudtam, éppen számítógépet szerelni jött hozzánk Laci. Terveim között szerepelt még káposzta savanyítás is, de nem kezdtem bele, pedig minden adott hozzá. Helyette megnéztem egy filmet:) netflixen egyedül. Tudod, hogy nagyon nem szeretek egyedül filmet nézni, de ezt Barbi nem akarta megnézni velem, pedig neki való is. Tehát mai programomra koncentráljak. -1 fok van, tegnap is majdnem megfagytam. Ebédet nem kell főzni, mert mára hoznak pacalt, hurrá!
1./Szüleimhez is el kell még délelőtt mennem, mert a múlt hetet kihagytam.
2./ Venni nekik heti ellátmányt.
3./A téli ruháimat előkotorni (megfagyok).
4./A káposzta sem savanyodik meg nélkülem.
5./Holnapra ebédet főzni (titok még számomra is, hogy mi lesz, nagyon titok)
6./ Tanulni is kellene, de nagyon-nagyon nem szántam rá időt, Pató Pál úr erős volt! Talán, majd Barbival közösen!
7./Ágynemű mosás, kicsit túlzás, hogy mosás, mert a gép mossa, inkább áthúzás:)
Hétfőn-kedden szabin leszek, elképzelhető, hogy a hétfői ebédnek való főzést el lehet halasztani hétfő délelőttre. Viszont csak délelőtt vagyok szabin, másodállásba menni kell 16 órára, akkor is halasztható dolgok lesznek, erős ez a Pató Pál:), pedig minden pont fontos számomra.
Gondolkodnom kell a karácsonyi ajándékokon is. Anyuékét megoldottuk Lacival, már 'csak' Laciék és mi leszünk a legnehezebb dolgok. De még előtte ott van az András nap és Barbara névnap is, arról se feledkezz meg Ditte!! Mikulásra már majdnem készen vannak a csomagok, csupán mogyorót kell még venni, hurrá! Megittam a kávém, lassan, de inkább gyorsan indulnom kellene, hogy a tervezett dolgokkal haladjak. Indulj Ditte, hagyd Pató Pált magára! De jó itt bent, kint hideg van, de egészséges hideg:) Hajrá!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat