Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2016-04-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2016-04-06

Kedves Napló(pó)!
Már két napja fáj a fejem, vagy a megfázás miatt, vagy agydaganatom van (ez utóbbi csak az én fejemből pattant ki gondolatként, de akár ez is lehet).Éjfél körül kezdett fájni nagyon, majd 2 óra körül bevettem egy gyógyszert, ami hatott, s kicsit szundiztam, no persze vizes borogatással a fejemen. Ma kell visszamennem kontrollra az orr-fülgégészetre és a hallásvizsgálatra. Félek, de ez van, majd rohanok vissza dolgozni, mert nem kellett szabadnapot kivennem rá, a főnökasszonyom olyan rendes volt, hogy elengedett, sokszor bent dolgozom munkaidőn túl, s soha nem szoktam kivenni szabadnapként, de köszönöm a főnökasszonyomnak ezt (komolyan).
A reggeli zabpelyhes ételemet eszem-iszom, s kiderült, hogy tettem bele férges diót is, ez nem teszi kellemessé az aromáját, de késő bánat, a diókat kerülöm. Kettőt tettem bele, egyik keserű nagyon, nehéz kikerülni, mert próbáltam apró darabokra törni...
Hajrá Ditte a hét nagyon munkás lesz megint. Tegnaptól én takarítom egy hétig a lépcsőházat és az épület környékét (még ez is), most jutott rám a sor. Ma szerda van, mennem kell a kft-be is. Szombaton Bandi bácsi jön. Úgy tervezem, hogy hozok ebédet, s nem fogok délelőtt és délután is konyházni. Vasárnap Barbika szüli napja lesz, jönnek a rokonok, s arra is készülni kell(lene), én mindig egész héten sütök rájuk, de most a fejfájás kikészít és a munkahelyen sem harmónikus a hangulat. A kolléganőm ismét menni akar máshová, ha elmegy kettő ember helyett dolgozhatok, az ő munkamorálját tekintve fél ember helyett, de akkor is több lesz a munka... de hátha ma megnyerem a lottót, öt heteset vettem, meg kell néznem, hogy érvényes-e még:)) Bosszantó lenne, ha kihúznák a számokat és nekem már nem lenne érvényes. Hajrá Ditte!
Ma hosszú ujjú ingblúzban terveztem menni, de tegnap is szinte kánikula volt, jó lenne a rövid ujjú, no persze azok nincsenek kivasalva. Hajrá Ditte, birod, birnod kell!!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat