Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-09-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-09-20

Kedves Napló!
Ma szereda, 11 óra 36 perc, 25 fok, de melegem van.
Ma produkáltam egy negatív covid-tesztet, be is mentem a házi orvoshoz, hogy szeretnék menni dolgozni, zárja le a táppénzt. Gondoltam én ilyen egyszerű, nincs lázam és kérhetem. De nem ám azt mondta nem engedheti, mondtam letelt az öt nap a tünetektől és van negatív tesztem is. Megkérdezte, hogy hol dolgozom és azt mondta neem nehogy lefertőzzem a többieket, magányos egyéni vállalkozó lennék engedte volna ezek szerint. De kicsit nem is baj. Mert fáj a torkom, köhögök és még a mellkasom is fáj (de ezeket nem árultam el neki, persze meg sem kérdezte).
Lánykám elment nyaralni-őszelni.10,30-ra érhettem haza, eddig a konyhát takarítottam és mosogattam és főztem egy kis mindent bele levest (volt benne picike tarhony, fél kis burgonya, két tojás, négy szelet szarvasszalámi, kicsi friss majoranna, petrezselyem és két húsleveskocka), valamint egy kicsi bolonyai spagettit készítettem Andrisnak ebédre. Alig jártam ki a konyhába, minden nap feltakarítottam, felporfisoltam, felmostam, de minden nap teli volt morzsával -mindenütt, nem is értem-. Nem is értem miért morzsálnak ennyit és mindenhová.
Morzsák helye:
1. Kenyértaróból kiveszi a kenyeret, persze közben kiszórja a polcra is, legyen ott is belőle.
2. Ráteszi a konyhapultra, onnét a kenyérpirítóba tele morzsával mindkét hely.
3. Kiszedi a pirítóból, át az étkezőasztalra, persze vesz ki tányért is, így mindenhová jut.
4. Ez a fenti három hely neem egymás mellett van, közben szórja a szőnyegre.
Rengeteg morzsa volt ma is, pedig tegnap is takarítottam, nem tudom mi lesz, ha dolgozni járok, nem fogok minden reggel takarítani morzsát keresni.
Igen és a zsír. A konyhaszekrényen van fogója, kinyitója, miért kell zsíros kézzel hozzányúlni a többi felülethez, nem értem, csak azért, hogy maszatos legyen. Igen délelőtt jól látom, este már fel sem szokott tűnni.
Gyorsan szalad az idő, még gyorsan belapátolom a levest és közben olvasok. Igaz nincs már a régi jó írónőmtől attól a ciklustól könyvem, de találtam egy másikat. Ez egy katasztrófa-könyv. Magánrepülőgép lezuhan és egy váratlanul érkezett utas és egy kisfiú menekül meg, nem néztem utána elképzelhető,hogy megtörtént eset, majd ha kiolvastam utána nézek. Fáradt vagyok (pedig már nem szabadna). Pihenek kicsit (mintha a netezés nem pihenés lenne, de nem az, kifáraszt ez is). Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat