Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2016-08-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2016-08-28

Kedves Napló!
Mostanság kicsit elhanyagoltalak, de mivel Te az én Naplócskám vagy, így tudod az okát, hogy sűrű napjaim voltak.
Sokat lobbiztam Barbikáért, úgy néz ki sikerül neki egy jó állás és még be is iskolázzák, de nem merem elkiabálni, csak így magunknak. Akkor biztos, ha már alá van írva a szerződés, amire még kell várni egy-két hetet, max. egy hónapot. Remélem tetszeni fog neki, s remélem a munkatársak is normálisak lesznek vele. Hajrá Barbi!
Magammal mostanság nem foglalkoztam, gondolom ez meg is látszik rajtam, talán csak az étkezésemre fordítottam figyelmet, mint mindig. Kb. 2kg-tól még szeretnék megszabadulni és elégedett lennék, na jó 1 kg is megfelel, amit játszva lehet teljesíteni.
Még el kell szaladnom a piacra Andrisnak erős paprikáért, s Barbnak és nekem valami zöldségért, bár tök van itthon, lehet, hogy nem is kell más, de majd látom mit látok:) Barb 10.26 órakor érkezik haza, elé is ki kell menni az állomásra. Lett egy szenvedélyem sajnos, de úgy érzem jótékony hatással van rám és feldob, ez a kóla. Próbálom a minimálisra csökkenteni, napi 2-3 dl-re. Reggel tejeskávézom, ebéd után kólázom, ha nem iszom leállok, ha iszom fel vagyok dobódva, lehet, hogy pszichés dolog, de most ez van, pedig teázom is, kell az energia az idegörlő napokhoz. Tegnap voltam anyuéknál is. Jövőhéten erős napjaim lesznek, megjön a szabiról mindkét munkahelyemen a főnök. Nem tudom mi mindent ötleteltek ki a pihenő idejük alatt. Abban bízom, hogy nem sok butaságot. Még nem néztem meg az ötös lottó szelvényemet, de már elábrándoztam a gondolattal mire költeném:) Bárcsak... Öthetes lottót vettem, így nem kell az időt ennek vásárlására töltenem sem.
Ma még van ebéd tegnapról, kis kiegészítést készítek csak, ami gyorsan elkészül - hagymás csirke májat -, amiből marad holnapra is (még fagyosan van a konyhapulton). Délután főzök levest holnapra, azt hiszem nekem elég lesz csak leves (le kell adni azt az 1-2 kg-ot). Hajrá Ditte, ne odázz!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat