Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-04-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-04-16

Kedves Napló!
Ma kedd, 6 óra 47 perc, lassan rohanok dolgozni. időkép szerint 13 fok, eső illattal, vagy mert kiterigettem a ruhákat az erkélyre és annak a párájának az illatát érzem, de ez van.
Ma modulzáró 16 órakor, bevallom egy napot tanultam rá, ez van. A kérdések meg vannak, így nem lehet baj. Hétfőn lesz az utolsó modulzáró az már kicsit nehezebb lesz, mert nincsenek meg a kérdések rá, ez van, max a krumplifőzelék receptjét írom le, csak ironizálok. Ezen két modulzárón kívül lesz még egy évvégi vizsga. Majd a központi írásbeli és még aznap a szóbeli is. Azt mondják az első háromnak nincs igazán felkészülési ideje, azonnal kell mondaniuk, én a harmadik vagyok, tehát gyorsan túl leszek rajta remélem. Bár csak ott tartanék már május vége egy-kettőre itt lesz. Ezt követően majd látom váltok-e. Ahogy néztem abban a szakmában jelentősen kevesebb a bér, de ha kezembe lesz a bizonyítvány talán könnyebben lehet már önéletrajzokat beadni, vagy máris el kellene kezdeni, ha jelesen vizsgáznék akkor talán..., bár annak is örülnék, ha már sikerülni, mert apóságon is el lehet bukni, főleg, ha olyat kérdeznek, amiről soha nem hallottam.
Tehát a mai nap modulzáró ismert kérdésekkel, ezt le kell tudni, erre kell koncentrálni.
Szerdán lesz egy utazásom - félek tőle, mármint, hogy behányok a gépkocsiba, szeretnék elől ülni, de nem tudom lehet-e -, tehát az utazástól félek. 100 km féélek tőle. Még szerencse, hogy nem aznap délután lesz a modulzáró.
Ma reggel csináltam ebédre carbonára tésztát és ki is mostam, másra nem tellett így 7.00 előtt.
Indul a mandula, indulok a keddbe, illetve folytatom a keddet. Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat