Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2020-03-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2020-03-04

Kedves Napló!
Szakad az eső, fáradt vagyok, az osztályon mindenki beteg volt, tegnap volt a karbantartó is végre, ő is beteg volt egy hétig, szerintem nem gyógyult meg, csúnyán köhögött. Tegnap mérten a hőmérsékletemet 37,4 volt, estére vettem be fájdalomcsillapítót úgy aludtam 4 órát egyhuzamban, tegnap másfél óra volt, így haladok, ma még veszek be reggel egy fájdalom-lázcsillapítót és délután is, mert megyek másodállásba is. Gyenge vagyok, de bírni kell, nem szabad, hogy ágynak döntsön valami, erősnek kell lenni még ha nehéz is.
Barb minden nap buszozik a szomszéd városban dolgozik, ő is nagyon fáradt, reggel megy, este jön, a kollégái aranyosak, két ember ment el és őt vették fel helyettük, lehetetlent kérnek, de amíg más nincs ezt kell csinálnia, folyamatosan nézem a lehetőségeket, hátha lenne valami, de nem könnyű neki sem, fáj mindene.
Valami jó dolog? Még van 10 percem az indulásig, már csak 9. Estére alig várom az ágyat, hogy újra belebújhassak. Skandináv 7-es lottósorsolás lesz, hátha nyerek:) álmodozom, hajrá Ditte, gyorsan telik az idő.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat