Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-11-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-11-02

Kedves Napló!
Ma már november van és másodika, az időkép szerint 10 fok. Kissé fáj a torkom és a fejem is. A hétvégén sokat voltam nyitott ablaknál, ajtónál és kevés ruhában, valószínű, hogy ennek okából fáj a torkom, pedig a friss levegő jól esett akkor. De minden dolognak van böjtje, ennek most van itt. Még indulás előtt öblögetek sós vízzel és a munkahelyemen is terveim között szerepel ez (én tervezem, nem tudom meg tudom e valósítani). 6 naptári napja nem dolgoztam a főmunkahelyemen, ebből kettő nap volt szabadság a többi munkaszüneti nap (hétvége és halottak napja). Félek, hogy mennyi minden jött azóta, mert ügye a kollégák minden nap dolgoznak. Biztosan sok minden jött, csak abban reménykedem, hogy a Bíróságtól és talán az ügyészségtől nem jött sok, bár ők már otthonról is dolgoznak, elképzelhető, hogy jöttek dolgok (remélem azért nem!!). Erre a hónapra még 4 vagy 5 nap szabit ki kell írnom, heti egy napot jó lenne, no de melyik nap legyen az... (hétfő, péntek nem jó, mert megyek másodállásba is, vagy mégis...) - húú, de határozott vagyok, pedig még csak most kezdődik a hét -.
Tehát koncentráljunk arra, amit tudok (tudás, meg hatalom vagy 6 alom, megközelítés kérdése).
Tehát szerda van, hét közepe.
Ma csinálom a hétfői teendőket reggel, majd ebéd után pedig a szerdaiakat, közben pedig a szabi alatt felgyülemlett csütörtök-péntekieket, valamitn a munkaszüneti napi hétfő-keddieket, valamint, ami ma reggel jön és napközben. (Szuper, inkább nem gondolok bele.) No és főnökasszonyom, amit kitalált 6 nap alatt (ügye nem gondolt semmit ki, nem, nem gondolt!!).
Majd 16 óra után haza és pihenni, remélem marad ebéd holnapra.
Nem kell mennem dolgozni a másodállásba ezen a héten, mert a főnökség elment családi kirándulásra és pihenésre, hurrá!! Kellett ez ebben a fárasztó (fejfájás, torokfájás, gyengeség) időben nekem is.
Viszek be fájdalomcsillapítót is, amit 10.00 körül már be lehet venni, reggel 5,45 körül vettem be egyet, hogy bírjam a reggelt, bárcsak ágyba bújásnál tartanék már...
Ma szerda, ma húzzák a skandináv lottót, melynek nem is tudom fejből mennyi a nyereménye, de a főnyeremény biztosan szebbé varázsolná a napomat. Álmodozz Diatte, de közben csináld a feladataidat is!! Szép napot Lavors, vigyázz magadra, meg ne fázz! Még egy Hajrá!






Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat