Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-11-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-11-11

Kedves Napló!
Ma péntek 6 óra 14 perc és 4 fok van. Ma szabadságon vagyok 14.00 óráig, ekkor megyek másodállásba. Tegnap mára megfőztem, így a mai feladat az összepakolás és takarítás. Reggel nagyon korán keltem, Andris 4,20kor már fent volt, gondolom 5-re ment dolgozni, mert kevesen vannak. Szegény Barbuskámnak is nagyon sok a munka, ismét a lehetetlent kérik tőle (szörnyű, hogy mindenütt ez van). Reggel néztem, hogy ismét emelik a nyugdíjkorhatárt, szerintem én már csak 65 évesen mehetek nyugdíjba, na jó a nők negyvenével is el lehetne mennem, de nem tudom, hogy megérné e a csökkentett nyugdíjjal, bár ha addigra lesz Barbnak gyermeke, akkor igen, vagy ha anyuékat kell gondozni (belegondolni is rossz,ha utóbbira gondolok, de ez az élet rendje talán).
Próbálom a mai délelőttömet tudatosan beosztani, már reggel az ágyban is ezt tettem, remélem sikerülni fog (a remény hal meg utoljára). Szedd össze magad és 6,30kor indulj a feladatoknak neki.
Nem írom le a terveimet, mert ijesztően sok. Még 10 perc és indul a mandula (készülök rá, reggelin túl vagyok már, csak a feladtok várnak, várnak /érdekes megközelítés/ vagy csak én görcsölök rá. 11.00-ig el kellene végezni, még 8 perc, visszaszámolok. Nem tudom mit mondana erre egy lélekgyógyász. Szerintem odázom a dolgot. Nem birok magammal, hozzákezdek 7 perccel korábban a feladataimhoz.
Hajrá Ditte! (Lavors érezd jól magad helyettem is!)



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat