Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-03-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-03-19

Kedves Napló!
Vasárnap 7 óra 46 perc, +2 fok van. Reggelin túl vagyok, kávé (koffeines) kenyérrel volt, nagyon elég is volt. Kissé gyengélkedem a havi ciklusom miatt, tegnap egész délután pihengettem és este is, de még mindig fáj a fejem. Csak múljon el ez a szenvedés holnapra, mert akkor már munka lesz.
Fő az ebéd. Andris azt mondta, hogy legyen belőle csirkepörkölt és elméletileg 15 perc múlva készen lesz (elméletileg), még galuskát tervezek hozzá készíteni. Karfiolpörköltet szerettem volna, de igaza volt, a fagyasztóba nem fért már a husi, így meg kellett csinálni. A hűtő aljába beteszem a karfiolt, hogy ne romoljon jobban. Uborkaslátát kért még hozzá. Kellene készíteni a tegnapi leveshez még levestésztát is. Tényleg nem is említettem még, már vagy egy hónapja én készítem a tésztákat is. Kb. egy óra és kész is. Meggyúrom (ez nehéz, de szokni kell) és lisztezem és vágom. Eddig cérnatésztát és spagettit, valamint szélesmetéltet készítettem. Múltkor próbáltam az eperlevelet is, de nem igazán jött össze. Ez utóbbi összeragadt, valahogy az eperlevél vágón a hullámok sem jöttek ki, nem volt jó, gondolom ki kell tapasztalni (majd, ha több időm lesz, most nem tapasztalgatok). Tehát levestésztát és galuskát kell ma még készíteni.
Jó lenne még lemenni a piacra is, majd madárbörzére magot venni és anyuékhoz menni és ezt még délelőtt fejfájósan (Kemény vagyok és erős!)
Barbi ma jön haza, szegénykém fáradt lesz, de már a hétfői munka utáni programja is megvan. Fiatal nem merül ki (remélem), bár én is megyek munka után másik állásba (kemény és erősek vagyunk).
Az ötös lottón nem nyertem, majd a mai hatos lottón!
Telik az idő még elméletileg öt perc és kész a pörkölt (szerintem +15 perc), de ne legyek türelmetlen.
El akartam még menni délelőtt a Tescoba is, szétnézni (akartam, de tele a délelőttöm, így most elhalasztom). A Tesco elég messze van, így könnyen eltelne a délelőtt más fontosabb dolgok vannak.
Tegnap készítettem sárgarépafőzeléket magamnak másodikfélére, nagyon finom volt. Fáj a fejem és kissé ég a gyomrom (gondolom a tegnap esti fejfájáscsillapítótól), de lassan be kell venni újabbat, de még halogatom. Az erkély ajtó nyitva friss levegő jön be, konyhában is nyitva az ablak, megyek megnézem a másodikfélét készen van-e.
Szép napot Lavors, vigyázz meg ne fázz, csalóka az időjárás!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat