Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-12-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-12-09

Kedves Napló!
Ma péntek 9 óra 41 perc és 5 fok, esőt jósoltak 100%-ban, jelenleg köd van és szitáló eső volt kb. 10 perce. Ma a főmunkahelyemen szabin vagyok, 14.00 órára megyek másodállásba.
Lassan december közepe van, még nem vettem ajándékot senkinek sem karácsonyra. Hurrá:) Tudom kell venni 9 családtagnak és 7-3-1-1 kollégának, 7 közvetlen, 3 közvetett és egy takarítőhölgy, valamint 1 másodállásos, kész anyagi csőd. Családtagoknak kozmetikai csomagra gondoltam (ideje lenne beszerezni már), Barbnak vannak elképzelései, ma egy tudnikára gondolt, persze a vásárlási lehetőség jelenleg dec.31-ig szünetel, de előre lehet rendelni, még egy tanfolyam is kétséges, de ezt most nem tudtam megbeszélni vele. Most ő bőrgyógyászhoz ment, nagyon félt, de kapott időpontot (nem magánrendelés) és így mennie kellett. Andris dolgozik, nem tudom Neki is mit vegyek, Andris névnapra vettem dolgokat neki, persze nem tetszett egyik sem neki. Meg kell beszélnem vele, hogy ne legyen kellemetlen.
Ma még főznöm kell, tarhonyás csirkemájat terveztem, viszont nincs itthon egy egész fej vöröshagyma. Gondolataimban elmélyedve úgy rémlik van fél fej (de nem biztos) és egészen apró vöröshagymácskák az erkélyről (nincs kedvem elmenni csupán vöröshagymáért, így aprócska hagymákból lesz), még a konyhába sincs kedvem kimenni. Terveim szerint 7 perc múlva el kell kezdenem kimenni, máskülönben bajok lesznek az időbeosztásommal, hajrá Ditte még 6 perc.
Délután másodállás, amit túl kell élni, remélem mihamarébb hazajöhetek onnét. Most jutott eszembe, hogy Andris említette, hogy munka előtt még menjek be valahová egy patronért (vagy valami hasonlóért, gyorsan felírtam, hogy el ne felejtsem, sietnem kell, még 5 perc, hajrá!)
Szép pénteket Lavors, érezd jól magad a mai napon (is)!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat