Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-04-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-04-05

Kedves Napló!
Húsvét vasárnapja van most 18 óra 16 percet mutat a óra. Mi is történt, amióta nem írtam. Hullámzik a hangulatom, mint a Rákoknak (horoszkópra gondolok) igen sűrűn történik meg, vagy csak fogjam rá a horoszkóp jegyemre én hangulatingadozó vagyok nagyon sajnos/szerencsére. Pénteken megfőztem a kocsonyát. Szerintem igen ízletes lett (vállveregetés Tőlem Magamnak), valaki szerint nem lett jó büfögött tőle (nem tehetek róla, hogy ilyen az ízlése), ez nagyon rosszul esett. Sonkát is megfőztem, kolbászt és tojásokat is, valamint sonkaalagutat is készítettem. Szerintem minden étel jól sikerült este tértem csak be a konyhából.
Tegnap szombat volt, jött Bandi bácsi az otthonból hozzánk vendégül. Főztem csontlevest (ez nem lett olyan finom, silány hozzávalók lehettek az oka), lett még hurka-kolbász, törtburgonya és kétfajta párolt káposzta. A hurka és a törtburgonya finom volt és az egyik fajta pároltkáposzta is, sajnos a kolbász nem (boltban vettem a hozzávalókat ott lutri, hogy milyen lesz az íze, ha megsütöm). Tegnap délután aludtam, mert este nem nagyon tudtam. Bandi bácsi vitt magával kocsonyát, sonkát, tojást, kolbászt, sonka alagutat és salátát. Remélem neki ízlik, s nem kallódik el az otthonban vagy felejt rá.
Ma reggel köszöntöttük Barbit, 20 éves lett  Olyan ez, mintha karácsony lenne, ajándékozás, sütés, főzés, rokonlátogatás.
Ma délelőtt mosogattam és sós rudakat gyártottunk Barbival élesztőseket, amiből lett jobb és rosszabb is. Főzni kellett újabb sonkát. Sajnos nagyon sós a víz, amiben főztem, ez nem az a fajta sonka, amit pénteken készítettem, félek is, hogy túl sós lesz, de ez van. Készítettünk még sonka alagutat, sós süteményt és édes süteményt is. Délelőtt az ajándékozás után ismét nyűgös voltam valakire, nagyon rossz volt. Ez a valaki elment horgászni és lassan feloldódott a nyűgösködés, sokat nevettük Barbival, majd ismét nyűgösködés lett, valaki jött a horgászásból és hisztizett, ismét nyűgösködni kellett, nagyon nem szeretem a nyűgösködést, legszívesebben sírnék és hisztiznék, továbbá veszekednék is valakivel. Inkább nem szólok, belől sírok, de ez van.
Félek a holnaptól. A szüleimhez megyek, mint minden Húsvétkor, a testvérem is ott lesz. Tisztelem és szeretem a családom. Az a rossz, hogy én nem vittem szinte semmire sem, pedig két munkahelyen dolgozom és jó iskoláim voltak. De nő vagyok és sok hiányzik belőlem, ami a szüleimnek és testvéremnek meg van, a bátorság és hogy megmondjam a magamét, továbbá irányítás és vezetői képességek. Szüleim a Sri-Lankán töltött utazásukról fognak beszélni. Ők minden évben elmennek két külföldi helyre, egy egzotikus helyre és egy tengerpartra pedig nyaralni. Én is mennék az egzotikus helyekre, belől ismét sírok, hogy nem tehetem meg. Bátyám már nyugdíjas (nyugdíjjárulékos) katona, ő is járt sokféle egzotikus helyen (igaz szolgálati okból) neki is jó és volt, hogy a családja is meglátogatta (ismét sírok belől, hogy én nem tehettem meg, örülök hogy megtehették őszintén). Ők is a nyaralásukról fognak beszélgetni, ők is persze külföldön nyaralnak és a fiuk is külföldön dolgozik, aki most hazajött Húsvéti szabadságra pár hétre. Én meg itthon dolgozom ezerrel, semmire sem viszem, csak a fáradok és öregszem és sírok belül.
Szépen sütött a nap kinn, igaz ki sem néztem, de tudom, hallottam a madarak hangját és amikor az énekes madarak énekelnek, akkor szép idő van.
Mára ennyit, Hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat