Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-10-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-10-26

Kedves Napló!

Ma csütörtök, 6 óra 27 perc, elméletileg 13 fok. Reggelente, ahogy így melegedett az idő a csillagos ég alatt szoktam reggelizni, már két napja, nagyon szép az ég és nyugalom, valamint béke van, nagyon szeretem, amíg az időjárás engedi.
Tehát csütörtök van ma, nekem a főmunkahelyen a héten az utolsó munkanap (hurrá!). Szeretem a munkám, de mindenhol jó, de legjobb otthon.
Tegnap nem kellett mennem másodba, készítettem mára sajtszószos-sonkás galuskát. Nem készítettem még ilyet, de szerintem ízletes. Ez annyi lett, hogy talán holnapra is elég lesz.
Mit is kell tudni a mai napról még? Csütörtök-sütőtök (tegnapelőtt sütöttem, még mára is maradt-be is kell tennem a hűtőbe már, nehogy megromoljék-). Csütörtök a hit és szerencse-igazságosság napja -venni kell lottót!-. Jupiter a bölcsesség, Naptól ötödik bolygó, Jupiter, mint római isten, uralja a földi élőlényeket -Szaturnusz gyermeke-, fejéből született Minerva -szexualitásáról ne is beszéljünk, mint sok római isten jelentősen beteg hajlamai voltak, talán tébolyultak is, de tudjuk, hogy a zsenit és az őrültet egy hajszál választja el, de legyen elég brutálisan erős az a hajszál (mint tudjuk az).
Na jó hajrá csütörtök!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat