Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2019-11-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2019-11-26

Kedves Napló!

Ismét elhanyagoltalak, de mivel az én naplóm vagy így tudod, hogy mennyi minden történt velem/velünk, mióta nem írtam.
Ma és tegnap szabadságon voltam, éves szabit kellett kivenni részletenként. Jó lesz csak heti három napot dolgozni, ezt csinálom már három hete:), nekem elég lenne minden héten három nap. Kezdek nagyon fáradni, egyre több és több a munka. Kaptam szeptemberben egy új kolléganőt, de úgy érzem ő nem az a lelkiismeretes munkatárs, aki akar és tud is dolgozni, de jók a kapcsolatai nagyon, ezért vették fel és ezt ő is tudja. Jó lenne nyerni a lottón, hogy ne kelljen már dolgozni, vagy csak azt csinálhassam, amit én akarok. Álmodozom, ezek szerint még nem vagyok annyira öreg, pedig érzem, hogy nem vagyok már annyira rugalmas és nyűgként fogok fel sok mindent. Magunkról Barb augusztustól szintén a cégnél dolgozik, nem kedveli ő sem, de dolgozni kell valahol, igaz csak gyesen lévő kolléganő helyett vették fel, de hátha nem jönne vissza. Érdekes, hogy ezt írom, hiszen nem szeret itt sem dolgozni, pedig az ő munkaköre az enyémhez képest szerintem sokkal könnyebb és kevesebb feladat, de persze nem vagyunk egyformák. Sajnálom szegényt, hogy nem szeret itt dolgozni, de meg is értem, hiszen senki sem szeret a cégnél lenni, de meg kell élni valamiből. Szerintem ez a helyzet mindenütt, kivéve ha nem magánvállalkozó vagy, persze az sem könnyű, nincs meg a csapat, mindenki utál mindenkit, tenni kellene ellene, hogy jobb legyen, tegnap is panaszkodott, hogy senki sem köszön meg semmit, nagyon bunkók, az az érdekes, hogy velem nem ilyenek, az lehet a gond, hogy még új és talán a legfiatalabb a cégnél is, nem könnyű, de mindenki így kezdte legyen az bárhol is, remélem belejön. Most van egy új barátja, még nem szerelem, csupán barátság, remélem lesz belőle valami, megérdemelné.
Nekem nagyon fáj a fejem, biztosan az időjárásváltozás miatt, itt van nov.26. még nincs olyan hideg, az időkép szerint 5-6fok van, csak a kisszobát fűtjük, ott este 20-21 fok van, a nagyszobát nem kell még, mert itt így is megvan a 20-21 fok jelenleg.
Mai napi terveim: 8.oo körül elmegyek a gyógyszertárba fájdalomcsillapítóért, veszek csirkemellet vagy combot, meglátom melyik tetszik. Már mos a mosógép szőnyegeket mosok, mert hétvégén kifestve lett Barb szobája és az előszobában beporolódtak a szőnyegek. Ebédre csak köretet fogok készíteni zöldborsós rizst tervezek, mert maradt svéd húsgolyó tegnapról, amit Tutiék hoztak az IKEÁ-ból, szerintem nagyon finom. Erről jut eszembe Barb az autóvezetést szombaton kezdi, remélem minden akadály nélkül fogja venni, bár ahogy ismerem, ő nem az a gyakorlatias ember és mindenben talál kivetni valót (remélem ebben nem, de a remény hal meg utoljára). Porszívóznom kell és délután holnapra főznöm. Rántott húst tervezek zöldborsós rizzsel. Kb. ennyi, csak ez a fejfájás múlna el, persze tudom mi az oka az idő és a havi ciklus, ez van tudomásul kell venni.
Nem is írtam még a nyáron sikerült hozzájutnom egy kis plusz pénzhez, amiből vettünk mosó-szárítógépet, ez nagyon megkönnyíti a munkám, imádom. Ne odázz, menj házi munkázni, Hajrá Ditte!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat