Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-06-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-06-07

Kedves Napló!
Ma szerda és 16 fok van, borult az idő, 24 fokot ígérnek mára maximum és olykor esőt.
Tegnap rakott spárgát készítettem, remélem elég lesz mára és talán holnapra is.
Tegnap Barbiék megvették a házat, nagy, az az egyetlen bajom vele, hogy konvektoros fűtésű, ilyen nagy ingatlant felfűteni konvektorral nagyon sokba kerül, még jó lenne az ablakokat kicseréltetni is. A tetőn kell még valamit kicserélni, remélem azt Dani intézi. Nekem borzasztó nagy lenne. Egész nap nyomasztott az az érzés, hogy Barbiék veszik ott messze az ingatlant, éjjel pedig a konvektor fűtéses dolog miatt nem tudtam aludni sem. Mára nagyon fáradt leszek, megyek másodba is, estére zuhanni fogok az ágyba. Mára még tervezek boltba is menni (no, de mikor Ditte? Este ?) Tegnap vacsorára sokat ettem. Andris meghagyta a csirkepörkölt felét, Barb evett valamennyit belőle, a többit, hogy ne menjen kárba én ettem meg (sok volt).
Még össze kell készítenem az ebédnek valómat, elképzelhető, hogy beviszem, max. hazahozom, ha nem tudom sehol megmelegíteni.
Még másodba is megyek (hátha lemondja a főnök, de csak ici-pici az esély, mert délre jönnek a navosak utóellenőrizni és így biztosan 16.10 órára mire nekem kell mennem elmennek (de hátha..., álmozol ismét Ditte, hová vezet ez...).
Összeszedem magam és indulok, (mert, mi lesz, szétesel, igen...), hajrá Ditte!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat