Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2019-12-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2019-12-09

Kedves Napló!
Gyorsan írok, mert 8.oo óráig még van egy kis időm, azt követően pedig úgy tűnik nem lesz (hátha a remény egy hal, ami utoljára hal meg).
Először is, ami leginkább foglalkoztat a lánykám. Ugyanannál a cégnél van, ahol én, sajnos egy olyan kolléganő tanítja be, aki hogy Barbit felvették elesett fizetésének egy részétől, mivel eddig helyettesítési pótlékot kapott, míg fel nem vették a lánykám. A hölgy, ahol csak tudja keserítő a lánykám életét, több, mint 20 éve a cégnél van, így mindenki neki hisz. Neki kellene betanítania, de nem teszi és mindenkinek azt mondja, hogy nem tanult eddig még 5 hónap alatt semmit, arra játszik, hogy még próbaidő alatt felmond a lányom. Barbi már teljesen ki van idegileg. Annyira rossz neki és nekem is. Hogy lehetnek ilyen emberek... Féltem és aggódom miatta. A nő nem fog megváltozni senki kedvéért az biztos, csak Barbinak kellene még kitartónak lenni, ami nem könnyű, mivel folyton hibáztatja és mindenkinek rosszat mond róla. Nem tudom mi lesz...
Tegnap volt a családi névnap nálunk. A körülményeknek megfelelően jól telt el. Tegnap kaptam 3 fácánt, amit ma meg kell pucolnom, mivel tegnap a családi nap miatt nem tudtam. Szeretem a fácánt nagyon, de megpucolni nagyon-nagyon macerás, remélem nem lesz tokús (ismét a remény hal ki utoljára). Ma még sütök hurkát, kolbászt ma és holnap ebédre. 16 órakor kell mennem másodállásba. Arról is tudnék mesélni, nem tudom, hogy jövőre mi lesz ott is. A cég megmarad az biztos és bővül is mint mindig. A főnök elvileg ragaszkodik hozzám, de egyre kevesebb dolgot csinálok, pl. az elmúlt héten csak egy napot kellett mennem. Majd látom mi lesz, a fizetést maradéktalanul megkaptam bármennyi napot dolgozom ott. Persze ne gondolt, hogy túl vagyok fizetve, mert egyáltalán nem, de ez van. Ma és holnap a főmunkahelyemen szabadságon vagyok, de annyi a feladat itthon, hogy csak na. A karácsonyi ajándékok közül már kettő meg van rendelve,már csak öt van hátra. Nem tervezek nagy ajándékot, kozmetikumot, azt mindenki kedveli. Hajrá Ditte gyorsan telik az idő.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat