Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-02-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-02-26

Kedves Napló!

Ma hétfő és 26. napja februárnak, szalad a hónap és szőkőév is van, tehát 29 napos, nem igazán tudom eldönteni, hogy ez most nekem jó vagy sem. 6 óra 43 perc, 8 fok. Úgy terveztem, hogy mostantól 6 óra 45 percre járok dolgozni, nem jött be, 7.00 órára megyek ma mindenképpen. Így is 30 perccel korábban munkakezdés előtt, lehet, hogy ez kevés lesz.
Ma kezdődik a suli, megbeszéltem a vezetőmmel, hogy munkaidő előtt 15 perccel hamarébb mehessek el a suli kezdés miatt, beleegyezett. Várom a sulit, remélem jó lesz, annyira várom, hogy félek is, hogy csalódni fogok, de remélem nem. Egy volt kolléganőm is megy, de remélem lesz több ismerősöm is. Izgulok, talán én leszek a legidősebb is, remélem nem. Két tanárom lesz, egyik a volt vezetőm, másik pedig egy volt kolléganőm, így remélem nem fog hátrányomra járni, remélem a szituációs gyakorlatokat nem velem csináltatják, nem vagyok az a mindenki előtt megmutatom.
Indulok, mert itt az idő (mint egy pártszlogen, de nem annak szántam). Hajrá mai nap (ez, mint egy sportszlogen, de nem annak szántam). Indul a mandula (ez igen!)! Hajrá (akkor is)!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat