Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2015-07-02

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2015-07-02

Kedves Bejegyzésre szánt terület!
Szép reggelt, fáj a fejem, ne aggódj Napló tudom mitől fáj. Kellemetlen, de ez van minden hónapban, csak nem minden hónapban fáj.
Mi is történt tegnap nagyon-nagyon meleg volt, alig tudtam hazajönni. Ahogy láttam az időjáráselőrejelzést ma is meleg lesz 32 fokot ígértek 16.oo órára, persze pont akkor kell a szabadba mennem, nem vagyok hozzászokva, nehéz így, max. összeesek és a kutyák, macskák fognak felfalni a szüleim házánál, rosszabbik esetben az utcán esek össze közlekedési szituációban és elüt egy teherautó összeesésem kontrolálatlan testhelyzetváltoztatásom során... Jó kilátások...
Most írtam egy e-mailt, hihetetlen, hogy egyesek mennyire nyögvenyelősek és érthetetlenek... Pár hónapja próbálom elintézni a nyaralást és még mindig nem tudta a könyvelés leszedni a pénzt a kártyáról, csak tudnám mi olyan bonyolult, most nehogy utazzak 2x200 km-t, egy pár másodperces műveletért a fővárosba, hogy lehúzzák a kártyámat, s úgy fizessek... hol élünk? Középkorban?? Nehéz egyesekkel.
Mai feladatok.
1./ Ruhaválasztás és vasalás
2./ Ételhordó keresés és kiválasztás (már a gondolattól is rosszul vagyok a meleg éttermi hangulat és sorban állás, lehet hogy ott fogok összeesni...)
3./ Haj és arcösszerakás. (csak hajfésülés, nem kell alapozó úgy is leizzadnám...)
4./ Ruhák beszedése a szárítóról (szétszívná a színeket a nap, ha továbbra is kinn hagynám)
5./ Munka.(Kaptál plusz feladatot azt is megoldani!!!)
6./ Gyógyszertárba menni, s kuncsorogni receptes dolog kiváltása ügyében recept nélkül. (3 hónappal ezelőtt sikerült, hátha.)
7./ Állatokat etetni.
8./ Vacsorakészítés
9./ Mosás.
10,/Mosószóda kikészítés.
11./ Folyadékbevitel folyamatosan 1-10./pontig
12./ Fürdés-ágybadőlés.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat