Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-12-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-12-08

Kedves Napló!

Ma péntek, 8 óra 30 perc, 0 fok. Szabadságon vagyok 14.00 óráig, majd megyek másodba.
Tegnap rántottam ki husit, valami köretet készítek hozzá ma még és valami egyszerű rántásos leveskét. Tegnap kiolvastam az e-bookon az utolsó könyvet, amit Andris rátöltött az írónőtől. Bevallom sokkal izgalmasabb volt, mint vártam, nem kedvelem a gyomorgörcsölős izgalmakat és a befejezés is olyan volt, mintha nem lenne vége. No majd látjuk kapok-e még ettől az írónőtől valami újat, van-e még olyan írása, amit nem olvastam.
Ma reggel kimosta és kiszárította a mosógép amit kellett. Reggeliztem, most uzsonnázom. Pirítottam kenyeret tettem rá három karika szarvasszalámit (alig van már belőle, max 5 karikányi, nagyon szerettem) fél koktélparadicsomot karikáztam és reszelt sajtot tettem rá, be a mikoróba és mos eszegetem, nem túl nagy, de kellemes meleg és nagyon finom.
Mára a főzésen kívül még tervezek pár dolgot, pl. boltba menni. Lehet, hogy tanulnom kellene esténként olvasás helyett, hiszen egy-kettőre itt a január is.
Gyorsan betöltöm még az idei hónap költekezéseimet, nem tudom elmúlt hónapi elmaradásom van-e és el fogok szörnyedni, hogy milyen sokat költöttem. Át kell még nézni a ktg. vetésemet is, hogy a karácsony hogyan alakuljon. Hétvégén tervezek már hókiflit készíteni karácsonyra, remélem kitart addig.
Elfogyott a szendvicseske, hajrá Ditte, jól esne hozzá kávé is, de már ittam, de egy meleg koffeinmentes belefér még.
Hajrá Ditte, 9.00 órakor el kell kezened a hasznos mai napot is, indulás, hajrá (Te jó ég még egy távolabbi patikába is el kell mennem, Barbusnak étrendkiegészítőért, a pocakjának jót szokott tenni és immunerősítő is.)
Hajrá még van 20 percem, addi a ktg-vetést meg kell csinálni (és a kávét is)!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat