Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-07-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-07-06

Kedves Napló!
Ma szabin vagyok. Jelenleg 18 fok van, de lesz 28 fok is. Azt jósolják, hogy ma nem megy 30 fok fölé a hőmérséklet, végre enyhülés várható.
Sajnos nem pihenés miatt vagyok szabin, hanem anyut kísérem orvoshoz, CT-re, 9 órára megyünk branult beilleszteni és 10.00 órára CT-re, remélem nem kell sokat várni itt és ott sem.
Szerda van a hét közepe, rohanok haza majd ebédet készíteni holnapra, majd Laciékhoz cicát és halat etetni, majd délután másodállásba.
A mosó-szárítógépem még mindig nincs, de már odáig jutottunk, hogy 'kicserélik', mert javíthatatlan. Azér írtam idézőjelesen, mert csere annyiban, hogy beszámítják a három évvel ezelőtti árat, ami most három szorosa, úgyhogy kétharmadát én fizetem jó esetben. Tegnap írtam megrendelő e-mailt, kíváncsi leszek a válaszra.
Zárom is soraimat, mert vészesen telik az idő, 10 perc múlva lesz 6 óra, reggel voltam bent a munkahelyemen is (szabin vagyok), de még el kellett intéznem pár dolgot hajnalbanj, mert telefonon nem leszek elérhető mindig. Jaj egy nap alatt is rengeteg munka fel fog szaporodni. Ígérték, hogy kapok egy közfoglalkoztatott kolléganőt két hónapra, azt követően meg valószínű, hogy felveszik rendesen. A két hónapból már 6 nap eltelt, nem tudom lesz-e belőle valami, mert még se híre, hogy mikor jön. Jó lenne nagyon, mert szeretnék augusztusban szabira menni egy hétre. Gyorsan meg is nézem a lottószámaimat, nem néztem meg a hétvégén, nem igazán volt időm. Most sincs a héten teljes káosz van, még hét perc és rohanok. Érezd magad jól Lavors, pihenj, lazíts, napozz, hűsölj és egyél sok friss gyümölcsöt is!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat