Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-12-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-12-01

Kedves Napló!
Ma péntek, a december hónap első napja, 6 óra 00 perc, 6 fok és szakad az eső.
Ma szabadságon vagyok, csak másodba kell mennem 14.00 órára, de ott is csak egyedül leszek, ahol tanulni terveztem.
Helyzet változatlan, fáj a fejem, vettem be egy fájdalomcsillapítót, megreggeliztem, majd pici kávét ittam, és bűnöztem: megettem egy vajkaramellát (de olyan finom).
Egész napra esőt mondanak, már tegnap is esett délután egész nap, remélem jót tesz az őszi vetésnek. Tegnap volt András névnap, Andris nem igazán örült az ajándéknak (de mindig ilyen), egész este duzzogott (ilyet is szokott sűrűn), Barbuskám havi ciklusa van, nyűgös nagyon, ma délután csapatépítésük is lesz, egy kolléganője jött érte reggel és ő is fogja elvinni (sajnálom, hogy nincs ve.-re és autója).
Fáj a fejem, tegnap este betettem az aszalóba a petrezselyemzöldet, kicsit összefonnyasztotta, de este nem akartam tovább aszalni, mert elég hangos és zavaró lett volna, ma folytatja a gép, 2 órára állítottam be. Remélem egy üvegre elég lesz, szerintem kell még egy ilyen adagot vennem. Egy adag, kb. egy üveg ezer Ft-ba jön ki, plusz az aszalás energiája. Szükség van rá, mert sok mindenbe teszünk petrezselyem zöldet és télen nincs mindig friss. Tegnap előtt szerdán úgy fel voltam dobva, másodban egyedül voltam és tanultam, új dolgot nem tanultam meg csak a régi szv-ket tanulgattam (amire elméletileg januárba fogok járni tanfolyamra, de ez sem biztos még). Annyire örült a szervezetem, hogy éreztem azt, hogy dopamin szabadul fel (boldogsághormon), ami tartott tegnap is még délutánig (kicsit lelombozott Andris duzzogása). Remélem ma is ilyen hatást fog gyakorolni rám. Nem tudom másoknak okoz-e boldogságot a tanulás, nekem igen. Egyszer egy ismerős (barát) hölgy mondta, hogy ez a mi korosztályunk a tanulásé, ezek szerint talán ez okozhat örömet. Egész életemben iskolába jártam tanulni, úgy éreztem ezzel több leszek. Sajnos nem igazán tudtam hasznosítani, de már van ötletem a következő tanfolyamomra is (érdekel a tigerpont, pont, ahová nyomástgyakorolsz és a fájdalom elmúlik, jó lenne nekem is, és ha másnak is tudnék ez úton segíteni, ami jóleső érzéssel töltene el).
A mai napra nem terveztem főzni, max. egy kis levest, ha Andris hazajön legyen valami meleg leveske is. Van sült csirkeszárny és kevés rizs is, én meg megeszem a virslistésztát, amit kedden készítettem szerdára (remélem jó még, hisz csak 3 napos, így nagyon gyanús, majd meglátom mi lesz belőle, elképzelhető, hogy csak leveske lesz belőle, amit eszek).
Megnézem még a híreket a neten és pihenek kicsit. A mosó-szárítógép mossa-szárítja a feket ruháimat 7.00 körülig végez is, amit vasalgatnom kell, majd beteszek még a konyhai textileket (konyharuhát és konyhapárnákat is) és talán még a heti blúzaimat is utána, majd látom.,
Hajrá mai pénteki nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat