Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2022-06-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2022-06-19

Kedves Napló!
Vasárnap 6 óra 40 perc 16 fok van. Reggel 5,30kor keltem, csináltam Barbinak reggelit és elszaladtam a boltba a pékség 5kor nyitott 70,- Ft/db-ért vettem 10 kiflit. Mellette a coop 6,00kor nyitott, ott vettem diákcsemegét (paprikáskolbászt), két kis ásványvizet egy szénsavast és egy menteset és másfél literes szénsavasat, a kolbásztt felszeleteltettem, ezzel szaladt megint az idő. Itthon gyorsan csináltam 8 kiflit Barbiéknak az útra vagy ebédre. 6 óra 30 perckor jött Dani érte 9.00-ra kellett mennie suliba Budapestre az ORFI-ba. Nem jártam ott, kíváncsian várom, hogy milyen élményekkel jön. Tegnap volt a ballagása Lillának, alól lettem öltözve, mindenki nagyon csinos volt, én nem, ezért kellemetlenül éreztem magam. Azt gondoltam botor fejjel, hogy osztályteremben virágátadás és az udvaron a ceremónia ahonnét el lehet lógni. Nem így történt. 8.30kor virágátadás az osztályteremben, majd a folyosón kivetítőn a gyerekek életútjának megtekintése, majd a tornacsarnokban 11.00-ig ültünk, én nem csinosban, nem beállított hajjal, kellemetlen volt. 11.00 kor jöttek a ballagók és 12.00-ig búcsúztak (díjátadás, beszédek stb.). Nem is lett volna időm készülődni. Itthon a többieket készítettem, rendbe dobtam a lakást, tényleg nem volt időm magamra. Túl vagyunk rajta. Most nem volt ballagási ebéd, mert múlt hétvégén letudtuk. Barbika barátja Dani is jött, elakartam menni az egyik közeli jobb hírű étterembe, ahol persze minden hely foglalt volt és egy másikban is. Elmentünk egy gyorsétterembe, így ott ebédeltettem meg a családot.
Tegnap nem én nyertem meg az ötöslottó fő és melléknyereményét sem, pedig egy fő nyert (irigylem, de nem kell /tudom butasjág/, de ma húzzák a hatos lottót, amit én fogok megnyerni, mármint a főnyereményt.
Ma már betettem felengedni a fácánt, abból lesz leves és szaftos hús ma és holnap ebédre. Andris Kiskunmajsán van a tesómmal horgászni. Teljesen ostobaságnak tartom, kb 73 km-re van, a halat sem hozhatják haza, amit fognak, mert sportjegyet vesznek, belépő és etetőanyagok és nem is versenyre ment stb. kész pénzkidobás. Szerintem utoljára fog odamenni, tudja hogy van ilyen is és kész. Jövőhéten versenye lesz, de nem ott, nem is értem miért nem a verseny helyszínén gyakorolgatnak...igaz a tesóm azon a versenyen nem indul, mert az egyesületi verseny. Ma még mennem kell főzést követően a heti bevásárlást intézni és anyuékhoz is menni. Tegnap apu lesántult most újítják a házukat tetőt és a külső szigetelést, 81 éves múlt és ott sertepertél folyamatosan és segít, két hét múlva pedig mennek Törökországi körutazásra nyaralni, nem tudom hogyan fogja bírni. Féltem őket. Hihetetlen 81 éves múlt és tele energiával, többel, mint a testük bír, én meg fele annyi energiával sem. De nekik nincs netjük, talán ez lehet az oka az energiájuknak...
Most megnyugodok és indul-folytatódik a mai nap, hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat