Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-09-05

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-09-05

Kedves Napló!
Elérkezett a szeptember is már ötödik napja, kedd, 6 óra 7 perc és 14 fok (mára a legmagasabb hőfok 26 fok az időjós szerint).
Sikerült a vizsgám, hurrá! Lett egy új szakképesítésem (amit talán soha nem fogok hasznosítani, de örülök ettől függetlenül neki, sajnos semmi üzleti érzékem nincs, talán ez utóbbit is tanulnom kellett volna).
Zajlottak az események. Tegnap beadtam az állásajánlatomat egy helyre, tudod szeretnék több pénzt keresni. Szeretem a jelenlegi munkám és talán jól is csinálom, de kevés pénzért. Délután a főnököm volt egy értekezleten, ahol azt mondták, hogy januártól nekem is terveznek adni valami fizetésemelést (terveznek, no de mennyit? és sikerül-e?) Nekem 10 % fizetésemelés megfelelne. Úgy gondoltam, ha annál a cégnél megadják a plusz 10%-ot (persze kétlem, de hátha), akkor odamegyek (félek persze az új feladatoktól, de nagy úr a pénz). 24 éve dolgozom egy helyen (sok embert segítettem tovább magasabb pozícióba és jobb helyekre) és senki nem segített anyagilag, hogy jobb legyen nekem is (ez kicsit bánt, de ott a remény, hogy januártól talán, de akkor is csak talán). Mielőtt beküldtem volna az önéletrajzom az új helyre felhívtam az igazgatót, aki azt mondta, hogy ilyen jellegű hely nincs, de küldjem ettől függetlenül be az életrajzom. Tudom, hogy ha elolvassák az életrajzom valószínű, hogy kellek nekik (hobbim a képzések szerzése és magasan képzett vagyok sok területen /kevés vagy semmi gyakorlattal/). Viszont nem vagyok már túl fiatal, talán túl öreg sem, így bárki örömmel fogadna józan paraszti ész szerint (de hol van az már). Nekem anyagi megfontolásból kell az új semmi másért. Szörnyű, amit írok tudom (de eddig nem nyertem a lottón telitalálatot, ha szerdán megnyerem biztosan nem megyek új állásba). Mindegy kivárok, kicsit izgulok, hogy hívnak-e majd telefonon (be vagyok tojva).
Hétvégén főztem lecsót, az lesz mára is. Sütöttünk kürtös kalácsot is, mert nekem a 2e Ft/db-os kürtöskalács sok. Négy darabot készítettünk (2 fahéjasat és 2 vaníliásat) alig kellett bele valami30 dkg liszt, 30 g vaj, sok cukor, fél cs.élesztő és vanília, valamint fahéj és 4 x 8 perc hőlégben készítve (szerintem egy eFt-ba sem került a négy darab).
Kedd és hajrá!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat