Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2024-01-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2024-01-15

Kedves Napló!
Ma hétfő 6 óra 2 perc, -2 fok.
Gyömbéres teát kortyolgatok, már csak kicsit meleg, de erősen gyömbéres, alapból gyömbéres a filter, de tettem bele még 3 karika gyömbért is, ha megittam, akkor elrágcsálom. Nem igazán sok tea 3 dl, de ennyi elég most reggel, 7,00 órakor csinálom a fél litert, sok folyadékot kell innom, hogy legyen keringésem ebben a hidegben. Reggel néztük Barbbal, hogy Andris szobájában 14 fok volt, félek, hogy beteg, nagyon levette a fűtést, vagy a fűtésszámlától fél, nem is tudom. Kellemes hőmérséklet van Barbnál, jelenleg 20 fok és a konyhában is kellemes a hő.
Hétvégén vasárnap készítettem brokkolis, rakott csirkemellt, sajtszósszal, galuskával a sütőben sütve, ez lesz mára is az ebéd. De jó, hogy eszembejuttattad kedves TeveClub, ki kell vennem a darlthúst a fagyasztóból, ebből készül majd a holnapi bolonyai ebédre. Elméletileg Barbi vagy Andris (vagy ketten) elkezdik csinálni, ne nekem kelljen este hozzáfognom, de amennyire ismerem őket nem olyan biztos, de gyorsan elkészül, úgy hogy nem aggódom. Nincs teljes kiörlésű tésztánk úgy gondolom, most hagyományos lisztből készült spagetti lesz, amit nem is én készítettem. Régen készítettem már tésztákat, itt lenne az ideje, no de azt hétvégén kellett volna készíteni. Hétvégén nagyon-nagyon lusta, fáradt, beteges voltam. Nem mentem anyuékhoz sem, nagyon hideg is volt. Szégyellem is magam e miatt nagyon, viszont ez nem változtat meg semmit sem.
Hú, de erősnek érzem a gyömbért, pedig nem szoktam annak érzeni, ahogy rágcsálom. Vagy a gyömbér erős, vagy én vagyok így hétfőn gyenge.
Lassan készülődnöm kell (már nem is annyira lassan). Fogalmam sincs milyen blúzt veszek fel (ez legyen a legnagyobb bajom). A kék lenblúznak van a legjobb szabása, viszont az a leghidegebb. Fehér alapon virágos kissé melegebb, viszont annak nem a legjobb a szabása és nagyon-nagyon gyűrődik /délben hazajöhetnék kivasalni, micsoda ötlet (buta)/.Van még két fehér alapú blúzom is kivasalva, az egyiket is nagyon-nagyon szeretem, nem gyűrődik egyáltalán (viszont kevésbé meleg) és talán ez lesz a legjobb választás így hétfő reggel.
Meg kellene csinálni a hajamat is, úgy nézek ki, mint egy boszorkány, körmömet is megcsinálni. Erről jut eszembe kb. 2-3 hete nem volt kifestve, gyorsan meg is csinálom (ne aggódj, csak átlátszó körömfénnyel) az lesz a legjobb, akkor még maradhatok itt öt percig.
Hajrá mai nap!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat