Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

Edit naplója


Lavors [243193 AL], gazdája Edit
2023-07-16

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/243193
2023-07-16

Kedves Napló!
Ma vasárnap 14 óra 39 perc és az időkép szerint 37 fok van... Én meg nem nyaralok vízpart mellett, valamint még nagyon-nagyon sok mindent nem csinálok.
Ma görög gyümölcslevest készítettem és rizseshúst, továbbá sütöttem sós rudakat Daniéknak (valamit adnom kell nekik, tőlük is kapok mindig valamit). Délelőtt 40 fok volt a konyhában. Most itt a szobában vagyok, redőny majdnem teljesen lehúzva, ventillátor megy és 34,6 fok van. Andris dolgozik (nem is értem hogyan bírja), Barbiék kimentek a házukhoz kutyát etetni és locsolni virágot. Nekem még mai napra az alábbi feladataim vannak, amit végre kell hajtani (Nee keress kifogásokat!!!)
1./ 37 fok ide vagy oda el kell mennem anyuékhoz kerékpárral, délelőtt megígértem Nekik (akkor nem tudtam elmenni, mert főznöm és takarítanom, valamint ruhákat kellett mosni és terigetni (most mellőzöm a szárítógépet ktg. csökkentés okából). Mosószert is viszek nekik (anyu mondta múltkor, hogy kevés van neki).
2./ Úton haza kitalálni, hogy mit főzzek vacsorára Barbiéknak (fogalmam sincs), talán ötlet szinten sonkás kifli tejjel... vagy mégsem, majd kiötlöm...
3./ Megnyerem a hatos lottó főnyereményt csak úgy egyszerűen és nagyszerűen.
Indulok, mert csak telik az idő, hajará Ditte!!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat